YAVOR_GUITAR Публикувано Февруари 5, 2008 Публикувано Февруари 5, 2008 http://www.bgshare.com/get,313374.html Песента се казва Child in the Rain. Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 ^Песничката не е никак лоша, като идея - за звук на барабаните - не може ли да самалко по...хммм.. не знам как точно да се изразя, но ми куцат - някаж вируалаизер няма ли. Друго , което ми прави впе4атление е след солото, 4е има някаф клафир, които е много силен и ако го намалите малко мисля, че ще стане супер!!! Цитирай
mororor Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 на мене вокалите ми звучат малко грубичко ...би трябвало да са по- някак мазни за тоя стил Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 ^Вокалите са си супер, допадат ми, но не можете ли да избягате малко от това labyrinth звучене. Звучи ми се едно слушам някой от албумите на labyrinth от началните им години, въпреки, че не са се изменили и до ден днешен кой знае колко Цитирай
YAVOR_GUITAR Отговорено Февруари 6, 2008 Автор Отговорено Февруари 6, 2008 (Редактирано) Барабаните са истински не са писани.Записвани са си от нашият барабанист.Колко то до labyrinth - за пръв ги чувам. Но лошо няма.Всеки си има свое виждане и усещане за музиката.На всеки ще му напомня за някоя група.Това е нормално.Радвам се ,че коментирате. Редактирано Февруари 6, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
Recommended Posts