SlipFly Публикувано Юни 15, 2005 Share Публикувано Юни 15, 2005 (Редактирано) или някой да ми предложи добра програмка за кариоки) трябва ми нещо от сорта дето музиката си варви и текста ти излиза.. Редактирано Юни 15, 2005 от SlipFly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
guitman Отговорено Юни 15, 2005 Share Отговорено Юни 15, 2005 VanBasco's Karaoke Player Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юни 15, 2005 Share Отговорено Юни 15, 2005 VanBasco's Karaoke Player тази е Супер пък и е безплатна ... имам я от около година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Юни 16, 2005 Автор Share Отговорено Юни 16, 2005 да и аз ползвам тази но като пусна миди и не ми излиза текст-нормално) и затова дайте някав саит за кар файлове 0_о Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юни 16, 2005 Share Отговорено Юни 16, 2005 да и аз ползвам тази но като пусна миди и не ми излиза текст-нормално)и затова дайте някав саит за кар файлове 0_о ми като пускаш MIDI файлове няма как да ти излиза текста нормално Трябва да си пускаш файлове с разширение *kar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Юни 21, 2005 Автор Share Отговорено Юни 21, 2005 нещо разли4но ли казах ?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юни 22, 2005 Share Отговорено Юни 22, 2005 (Редактирано) да различно е .kar файловете пак са миди, но съдържат и текста на песента ро особен формат Midi (така го възприемай) при едното разширението е .kar а при другото е .mid има разлика Редактирано Юни 22, 2005 от solo5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZeuSs Отговорено Април 20, 2007 Share Отговорено Април 20, 2007 На тая програма като пусна БГ Караоке и текста ми излиза на яроглифи .. как да го опрая - някакъв плуг-ин или ......? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мегатон Отговорено Април 23, 2007 Share Отговорено Април 23, 2007 На тая програма като пусна БГ Караоке и текста ми излиза на яроглифи .. как да го опрая - някакъв плуг-ин или ......? ЕДНА ГОЛЯМА чАСТ ОТ "КАРИОКИ" ФАИЛОВЕТЕ ВЪВ НЕТА СА НА MP3/WAVE ТАКА чЕ щЕ ТРЯБВА ДРУГ ПЛЕЙЕР. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterkill Отговорено Април 23, 2007 Share Отговорено Април 23, 2007 (Редактирано) karafun - тук Редактирано Април 23, 2007 от misterkill Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts