Jazz_Maniac Публикувано Януари 29, 2008 Публикувано Януари 29, 2008 Привет ! Подвизавам се от има няма час и като типичен новобранец ми е мъничко неловко, макар да оставам с чудесни впечатления за хората тук Причината: подхванала съм от известно време един списък с детски мечти, които да отмятам като случени, понеже 24-те стремително са се втурнали към мен и май сега е момента Много ,много,ама МНОГО искам да се науча да свиря на пиано . Нашите все ми казваха -"догодина " и така изведнъж се оказах твърде пораснала за такива начинания, но пък ето че се престраших и с риск да ми се посмеете си казвам всичко без бой Много ще съм благодарна ако ме насочите към някого в София , на когото ще му се занимава с дърта магарица Иначе в кратце за мен: обожавам джаз класическа музика, рок, голяма слабост са ми руски групи като ночньie снайперьi, би 2, земфира, машина времени и още и още и още Извън музиката : пристрастена към четене до предизвикване на заплахи от типа "ще ти заключа книгите" списвам по някой друг ред от време на време, рисувам и имам слабост към татуировки, която , според голяма част от познатите ми, ще ме доведе до превръщане в музеен експонат някой ден Толкова засега питанки и съвети приемам всякакви! Цитирай
elizaaa Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 ха добре дошла аз не се регвам много, че да те приветствам домакински, но пък поздравът е от сърце, вагина и гласни струни Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Ха! Татуси? Ха... Пей, сърце. Добро си дошла, моме. Цитирай
Jazz_Maniac Отговорено Януари 30, 2008 Автор Отговорено Януари 30, 2008 (Редактирано) Ха! Татуси? Ха... Пей, сърце. Добро си дошла, моме. Мхм - по груби сметки към 25 часа прекарани под иглата, не на куп,разбира се Добре заварили! Редактирано Януари 30, 2008 от Jazz_Maniac Цитирай
JD Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 С почти половин година закъснение (но времето е дреболия...) - welcome! Rock On, Jazz Up и подобни безсмислици. Може някой път джемче, нещо, с Ели и т.н. Поздрави. С черен ром Цитирай
savov Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Здравей! ...мислиш ли наистина, че може да си "твърде пораснала" за каквото и да е!?!... Според мен граници в музиката няма! ...Важно е да имаш сили! Успех с мечтите! Цитирай
momchil atanasov Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 еми ако искаш звънни ми Нищо не пречи да видим какво е положението Нямам много свободно вре ме ,но ще измислим нещо 0886589143 Момчил Цитирай
Recommended Posts