Geo Публикувано Януари 29, 2008 Публикувано Януари 29, 2008 (Редактирано) http://www.geoalexiev.net/bg/geo_alexiev.html Уважаеми колеги,в сайта ми има раздел"Предложения"(Play with me),където съм качил шест парчета от новия ми проект HEXAGON.Това са: 1.HEXAGON 2.AREA 777 3.BAKALAVRIA 4.EVAXIA 5.INVIDIA 6.JAKANDRA Чуствайте се свободни да добавяте свои идеи,гласове,инструментални и т.н.Също така приемам всякакви мнения и предложения относно новия проект.Ще ми се отново да направим един форумен албум с участието на повече музиканти и на по-разнообразни инструменти,а защо не и гласове... Парчетата не са миксирани и мастерирани.Ще направим това при окончателните варианти. Заповядайте. Редактирано Януари 29, 2008 от Geo Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Много яки slap-ове чепиш! Както се казва - много як Drum&Bass! Цитирай
Geo Отговорено Януари 30, 2008 Автор Отговорено Януари 30, 2008 Благодаря,но все пак се надявам някой да запише нещо. Цитирай
Geo Отговорено Януари 31, 2008 Автор Отговорено Януари 31, 2008 Пропуснах да отбележа,че програмираните ударни са дело на Ивайло(Топси),който отново показа класа! Цитирай
Geo Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 Браво,браво и на двамата! Благодаря, Wolfheart, Това е един експеримент за разширяване на стила,който свиря и ми е много интересно да разбера какво мислите вие-колегите от форума относно това какво се е получило.Знаеш,че отстрани се чува по-добре. Цитирай
vhcs Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Това е един експеримент за разширяване на стила,който свиря и ми е много интересно да разбера какво мислите вие-колегите от форума относно това какво се е получило.Знаеш,че отстрани се чува по-добре. Кефят парчетата. Кефи ме че има мелодия и идея която те води, мотивите са приятни и лесно запомняеми - дето се вика човек може да си танантика дори. Саунда е много як - мене страшно ме кефи новият ти бас, даже доста повече от Fender-a. наистина доби неща си наравил Гео !!! Респект !!! Цитирай
Geo Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 Много благодаря за оценката.Точно това търсих-лесно запомнящи се мотиви,пречупени през призмата на бас-звученето.Парчетата ще звукнат като се смесят. Цитирай
Abbath Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 (Редактирано) Geo,престраших се и записах една импровизация на JAKANDRA,даже си позволих да променя аранжимента и да я съкратя малко (пак на пияна глава,тоз път 3 галона Арияна)...човече,едва намерих свободно място в тоя бас-култ микс,и пак ми стои претрупано с моя бас отгоре...парчетата са си stand alone според мен и са супер,ама нА- опитах се да се вместя ...сори за калпавия саунд,записвам директно през S-Amp във вградената карта ,опитах се да докарам що-годе "джаз" саунд...като знам с какъв риг записваш ти P.S Пускам го и в раздел "Джем". Geo JAKANDRA-original Редактирано Февруари 7, 2008 от Abbath Цитирай
Geo Отговорено Февруари 8, 2008 Автор Отговорено Февруари 8, 2008 (Редактирано) Приятелю,много добре е станало.правиш много готини импровизации.Много ми хареса.Намерил си място и това е супер!Давай смело нататък! Редактирано Февруари 8, 2008 от Geo Цитирай
Geo Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Отговорено Февруари 16, 2008 Няма ли други желаещи да се включат?Другата седмица давам нещата за смесване.Има още 10-на дни за тези,които искат да участват. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Аз ще опитам да направя нещо с едното парче... Цитирай
Geo Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Отговорено Февруари 16, 2008 Давай,чакам с нетърпение. Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Гео,и аз мислех,но все не остава време.А и сега са ме налегнали едни тегоби Успех на всички които ще се включат,заслужава си! Пламен Цитирай
Recommended Posts