stratocaster Публикувано Юни 12, 2005 Публикувано Юни 12, 2005 (Редактирано) ето ни отново с едно доста различно парче от тези които сме правили цялото е мое дело, но държа да подчертая че основната идея е на Никсъна - велик умопобъркан гений тук таме може да има някоя друга грешка в изпълнението или малко разминаване, звука също не е най-добрия възможен но пък важното е да става купон записвано е така: ибанез > овердрайв > кубе > микрофон > PC баса е една 20 годишна кремона ще се радвам ако ми дадете насоки - примерно къде куца звука, барабаните лили каквото и да е било :hello: :hello: :hello: Благодаря http://4848.hit.bg/goodmorning.mp3 Редактирано Юни 12, 2005 от stratocaster Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 12, 2005 Автор Отговорено Юни 12, 2005 (Редактирано) Нека да звучи специално за Snowwhite :hello: да си жива и здрава, приятелко Редактирано Юни 12, 2005 от stratocaster Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 браво бе маскари тва парче има потенциал като композиция....за свиренето е рано да се коментира щото туй е демо запис...иначе парчето е доста Гънс енд Роузеско...тоест кефи...даже му измислих вокали Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 Нека да звучи специално за Snowwhite :hello: да си жива и здрава, приятелко тука леко на флиртчета ми намирисва дайте да напраим отделна секциа за "Любофни Убяснения" там секи ще изказва своите "влечения" към другите пример : "МАРЧЕ ОБИЧАМ ТА" Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 И на мен много ми напомня на Гънс, особено рифчето в началото. След 2рата минутка излиза солцето отказва да се разбира с останалата част на парчето, но карай Хубавийка Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 12, 2005 Автор Отговорено Юни 12, 2005 (Редактирано) е нинко, нали горе казвам че има тук-таме разминавки работим по въпроса. то па не мой пирифйектну звероукротителю - снежанка е сгодена, мислиш ли че натам сме обърнали каруцата че да се сваляме Редактирано Юни 12, 2005 от stratocaster Цитирай
Recommended Posts