SlipFly Публикувано Юни 12, 2005 Публикувано Юни 12, 2005 (Редактирано) Даскала ми по китара ми даде да у4а ей тва соло..мали баси яката мелодия та вие кво мислите за солото от т'ва пар4е?? А и хайде всеки в тази тема да сподели любимото си соло) моето е оффф доста са на Металика Редактирано Юни 12, 2005 от SlipFly Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 е мене ме кефят няколко на Сатриани,едно на Зак Уайлд(от будокан с Ози),на гари мур - Still GOt the blues....... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 едно от любимите ми сола е тва на LAZY за което Ричи Блекмор казва че не се е получило добре щото една част от него е записана един ден другата друг ден и това личало на записа Цитирай
Burton Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 (Редактирано) Абе някъде нямаше ли я тая тема пак, за любимите китарни сола... :think: Няма значение... Аз също много го харесвам тва соло на Parisienne Walkways, едно време си го бях вадел...по принцип Gary Moore притежава особен майсторлък да ги измисля такива мелодии :guitar: Редактирано Юни 12, 2005 от Burton Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 забелязал съм че всеки който се регистрира във форума пуска тази тема Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 Абе някъде нямаше ли я тая тема пак, за любимите китарни сола... :think: Няма значение... Аз също много го харесвам тва соло на Parisienne Walkways, едно време си го бях вадел...по принцип Gary Moore притежава особен майсторлък да ги измисля такива мелодии :guitar: еми да и ако не греша аз я бях пуснал темата Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 кажи речи всичко на Alexi Laiho повечето на Малмстиин Серана на Джеисън Бекер Сиъ Ъф Лаис на Симфони Екс на Майк Анджело - и там доста сола....... бе мно'о са Цитирай
Guest kura Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 А МЕНЕ МЕ КЕФЯТ СОЛАТА НА АЗИС 'ноо са дзверски мислите ли? :evil: :killyou: днес 15.06 в Благоевград ша има концерт :killyou: :killyou: :killyou:--- само ви се оплаквам не ми се сьрдете Цитирай
Recommended Posts