SlipFly Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 струва си да го драпнеш към него ще има крак ) Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 SlipFly, ти лично смъкна ли пакета и увери ли се, че вътре има крак? Питам, защото много често съм дърпал неща без крак и без да са Warezed. После става мъка докато се намери крак за тях. Много често за новите неща краковете излизат чак след месец-два. Това Guitar Combos май е ново. :think: Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 12, 2005 Автор Отговорено Юни 12, 2005 SlipFly, ти лично смъкна ли пакета и увери ли се, че вътре има крак?Питам, защото много често съм дърпал неща без крак и без да са Warezed. После става мъка докато се намери крак за тях. Много често за новите неща краковете излизат чак след месец-два. Това Guitar Combos май е ново. :think: Guitar Combos от audionews.ru си работи нормално,според мен. Аз лично имам проблем с това ,че и той подобно на crack версиите на Amplitube,при моята DAW система се отваря като RTAS само на Стерео Тракове :think: А аз предпочитам да работя с моно тракове , когато записвам китари. но това не е важно де ,имам си други решения Мисълта ми е ,че Този plug in , определено ще върши работа на някои съфорумци, а и на мен в някои ситуации. PS Ко викаха тези от H2O TRY Before BYE Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 (Редактирано) PS Ко викаха тези от H2OTRY Before BYE Редактирано Юни 12, 2005 от the_gorer Цитирай
SlipFly Отговорено Юни 13, 2005 Отговорено Юни 13, 2005 TRY AND STEEL CRACK ..пробвах я в един приятел тои каза 4е е кракната без проблеми мисля да я зема от него има новости не е орязан гуитар риг) Цитирай
Recommended Posts