stratevcaster2 Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 То не е на кои му е удобна и на кои не , ако на него не му е удобна ? Както каза PRIMO , ако имаш възможност да ги видиш си избери сам ! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Аз бих те посъветвал да си вземеш Cort и ще ти кажа защо: 1 китарата е от махагон-доста добра опция за много стилове. 2 има добър достъп до последното прагче 3 гибсън мензура 24.75-меки струни ,особено с девятки 4 кленов гриф -много важно за тона 5 ТОМ бридж-никакви проблеми с разстойването+ добър състейн 6 размерите на грифа са почти като на IBANEZ RG WIZARD II -Тук предимствата са ,че можеш да свириш и с пръсти както на класическата китара -доста по-удобно. 7 прагчетата са с удобен радиус за солиране 8 добра цена за качествата си Ако не ти харесват адаптерите ,винаги можеш да ги смениш.Един димарцио ево на бридж позиция ,направо ще ти ''скъса нервите'' -личен опит!! Успех ! .......и да почерпиш ако ме послушаш една виртуална бира.......! Цитирай
indy Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Корт цялата гама модели я има в Солун, в един магазин около центъра. Имам някъде и каталог на този магазин. Цитирай
B.B.King Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 ...И така, реших тези дни да си купя нова китарка,че Орфендерът ми не струва нищо... мамка му... Понеже съм начинаещ мисля да си взема нещо от по-ниския клас. Спрях се на три модела: IBANEZ GAX 30, Washburn WI-14, Cort M200 BK... Кое според вас е най-правилният избор? По конструкция и материали Корта трябва да е най добре -но от снимки-толкоз. Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 Ами, мерси много, мисля че схванах вярната насока... Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) дай инфо за магазина в Солун. Адрес или насока? Редактирано Януари 20, 2008 от Black Bird Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 24, 2008 Автор Отговорено Януари 24, 2008 Ето това е новата ми придобивка Ibanez GRG DX170 Цитирай
JimBeam Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 да ти е честита китарката и яко жици да дънеш с нея Цитирай
Recommended Posts