Ohial Ixela Публикувано Юни 6, 2005 Публикувано Юни 6, 2005 Някой да има уроците му или да знае откъде мога да си ги дръпна? аз знам че има две филчета (Rhythm Guitar & Lead Guitar) и много бих искал да ги изгледам ма никъде ги няма целите (или поне аз не можах да ги намеря ) а иначе смятам че си заслужава да се изгледат щото са ми го хвалили тоя пич доста Цитирай
solo5 Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 Аз имам Lead Guitar, ама на видео касета Доста отдавна си я купих от Юбиса Бизнес Заслужава си, тоя пич има много интересен дабълхенд Някой път ще направя един негов инструментал (дабълхенд с 4 пръста на дясна ръка) и ще го пусна във форума Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 7, 2005 Автор Отговорено Юни 7, 2005 ае да я рипнеш на .avi ко ше каеш? Цитирай
solo5 Отговорено Юни 7, 2005 Отговорено Юни 7, 2005 Няма начин нямам ресурс на компа :-) Видеокартата ми е Nvidia Riva TNT 2 Pro :-) Цитирай
solo5 Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Аз имам Lead Guitar, ама на видео касета Доста отдавна си я купих от Юбиса Бизнес Заслужава си, тоя пич има много интересен дабълхенд Някой път ще направя един негов инструментал (дабълхенд с 4 пръста на дясна ръка) и ще го пусна във форума тююю голяма заспа съм през цялото време си мислех за Dave Celentano Имам видео урок на Dave Celentano. А на Troy Stetina имам школи и 7-8 таба за GP4 Цитирай
Recommended Posts