KhanAttila Публикувано Януари 16, 2008 Share Публикувано Януари 16, 2008 Реших малко да се разнообразя от рока и врътнах един кавър на Джордж Майкъл. Инструменталът е оригинален и е всъщност единственият читав бекинг на Джордж Майкъл, който досега съм намирал. Хаха, ставам все по-добър със Sonar-a... този път ми отне само 3 часа. Пробвах някои нови неща, но в крайна сметка оставих съвсем малко WavesReverb и ехо. Мисля, че общо взето успях да балансирам вокала като гейн. Получи се що годе добре. Това е линкът: George Michael - Older (Cover) Ако някой има желание, веднага му пращам вокала отделно да го смеси по-добре. Струва ми се, че не мога да накарам програмата да изкара пеенето напред, без да вдигам прекалено гейна. Не мога да разбера дали това е заради микрофона или просто има хватки в аудио програмите. Ще е супер, ако някой ползва Sonar и може да ми даде акъл-два. Приятно слушане! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Януари 16, 2008 Share Отговорено Януари 16, 2008 получило се е готино, а и смесването си е добре, слушах го на лаптоп .Ефекта е куул особенно за припевите Keep singing Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Януари 17, 2008 Автор Share Отговорено Януари 17, 2008 Благодаря, май френд. Жалко, че повечето хора във форума не се интересуват от такава музика... щеше да е супер ако някой с по-големи познания по аудио програмите, а и този стил пеене, види темата и даде някакви насоки. Ех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Януари 18, 2008 Share Отговорено Януари 18, 2008 Много готино и емоционално изпяване на тази класика (дано не есилно казано "класика", ама за мен си е такава...)! успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 22, 2008 Share Отговорено Януари 22, 2008 (Редактирано) Здрасти! Искаш насоки - ето ги и моите George Michael според мен трябва да се пее много по-меко и със повече въздух, за който ще ти трябват и познания в звукозаписа за да го постигнеш. В началото ми звучиш по-твърдо (рокаджийски), а идеята не е точно такава, но на втората част на пеенето много повече си се доближил до идеята! Също имаш нужда и от вокален компресор за да ти излязат тихите места. Плъгините на Waves имат такъв компресор (Rvox), който ще ти свърши работа. George Michael също така често използва и реверб с носещо "с" на бавните си песни...имай го в предвид. Толкова за критиките Иначе е станало много гот! Редактирано Януари 22, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts