johniebgood Публикувано Януари 15, 2008 Публикувано Януари 15, 2008 Това е линк към албум,който записахме през 93-та година.Стила е кросоувър,повлиян от "Ред Хот","Фейт ноу мор","Праймъс","Клоуфингър","Рейдж агейнст" и др.В записа участват : Иван Несторов/Херман'с Уулф Бенд - бас,Явор Александров/Д2 - барабани,Веселин Траянов/Попкорн - китара и Явор Витанов- вокал.Записа е направен в студио "Сити". NoFlyZone p.s. На същия адрес се намира и пълната дискография на "Херман'с Уулф Бенд" Цитирай
bulby Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 Леле, мега яко! Интересно как съм пропуснал тая банда, уж се интересувам от по-стари БГ групи като Тъмно, Пиромания и тн. Благодаря за албума, мисля да го вкарам в ротация тези дни Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 Пропуснал си го защото не е видял бял свят. Това беше страничен проект за всички ни и не можах да намеря издател.Със сигурност го предлагах на Уизард , ако не се лъжа и на Рива саунд , но... Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Браво момчета, за мен е много добро а и барабанките звучът по мой вкус, Цитирай
chlen Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Имаш ли нещо общо с Иван Несторов - Амебата или просто съвпадение на имената? Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 Просто съвпадение , преди години ,когато свирех активно в БГ ми беше писнало от този въпрос Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Весо Траянов,не съм го виждал от години,брилянтен китарист,страшен пич,но жалко-доколкото разбрах се занимава в момента с недвижими имоти! Иначе албума кърти,може да се ползва и за -настолен,направо-учебник в стила си! Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Изненада ме с това за Весо, не знаех.Последно ни събра за запис В.Дреников преди около 4 - 5 години. Цитирай
tocata Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Еееееееее добрите стари времена, какъв кеф беше ................ Поздрави братле, Биската съм и ми е мноооооого драго да те видиа тук. Аре......... Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 (Редактирано) Знам много добре кой си!!!Ти си този , който удари участие с "Херманс" в "Ялта", с една двучасова репетиция само с мен!!!А ти спомняш ли си ,че имаш много сериозен "пръст" в криейтването на някои от тези сола?/NoFlyZone/. Аре и никаква милост за пуйките....... Редактирано Януари 17, 2008 от johniebgood Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Абе, ама и ние у чужбина сме човек, душа носим, искам да си го дръпна тоя албум, да чуя , пък от датата не става... Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Ми , не знам къде другаде да го кача , а в датата ми предоставиха възможност... Цитирай
tocata Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Знам много добре кой си!!!Ти си този , който удари участие с "Херманс" в "Ялта", с една двучасова репетиция само с мен!!!А ти спомняш ли си ,че имаш много сериозен "пръст" в криейтването на някои от тези сола?/NoFlyZone/.Аре и никаква милост за пуйките....... ХАХАХАХАХАХАХАХАХХ Първото ми свирене пред хора,забравя ли се !!!??? Та да видат 'ората изрод и изрода 'ора Ххахаххаххаха..... Уважения за това което правиш с добрия стар материал.....И те така те .... както казваме по Бела Слатина Цитирай
Recommended Posts