Flanker Публикувано Януари 14, 2008 Публикувано Януари 14, 2008 Може би не за пръв път задаван въпрос,съжалявам за което,но в търсачката намерих само нещо за синтезатори.В случая става въпрос за китара.Или по--точно за педалборд за китара,направен от куфар.В нас имам един,но май ще се окаже твърде малък.Та някой знае ли от къде мога да си купя някакъв голям куфар,който да става за целта,но и да не е супер скъп?А също и всякакви съвети са добре дошли. Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Може би не за пръв път задаван въпрос,съжалявам за което,но в търсачката намерих само нещо за синтезатори.В случая става въпрос за китара.Или по--точно за педалборд за китара,направен от куфар.В нас имам един,но май ще се окаже твърде малък.Та някой знае ли от къде мога да си купя някакъв голям куфар,който да става за целта,но и да не е супер скъп?А също и всякакви съвети са добре дошли. Какава е педалиерата? Аз преди време мислех да си правя, но с течение на времето си промених възгледите. Едва ли ще намериш такава, че точно да отговаря на педалиерата по размери. В Динакорд правят по поръчка, освен това можеш да си поръчаш материалите и сам да си я направиш. Това е , което мога аз да кажа. Цитирай
Recommended Posts