WinterSoul Публикувано Юни 3, 2005 Публикувано Юни 3, 2005 Значи търся някой който е свирил на тази китара, да сподели впечатленията си. Четох по интернет за нея и за сега всичко е само "на картинка". Евентуално ще си взема такава, но искам китарджийте да дадат някой друг съвет. Също приемам и други модели като предложения от същата или малко по-викока класа Цитирай
WinterSoul Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 http://www.music123.com/Fender-DG14S-i25663.music Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 (Редактирано) ама ти от сайта ли ще я поръчваш? изглежда добре. фендер имат много добри акустични. ама зависи на какво парче ще попаднеш все пак........ един съвет от мен - има едни много добри китари - Stagg е марката. евтини са но са много добри. не се сещам кой точно ги внася в БГ и къде се продават. имаше такава тема за тях преди и беше споменато там Редактирано Юни 3, 2005 от stratocaster Цитирай
WinterSoul Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 От сайта ще пазарувам най вероятно...не се знае още. Не съм чувал за Стагг, мерси за предложението. Ще се поинтересувам... Цитирай
WinterSoul Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 Yamaha vs Fender? Някакви мнения за акустичните китари по този въпрос? Цитирай
Beio Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Според хората, които съм чувал, Ямаха са по-добри за класическите китари (найлонови струни), а Фендер - за акустичните с метални струни (western type). Лично аз мога да потвърдя, че класическа китара Ямаха си заслужава, но за уестърнките не знам... Цитирай
Glacierise Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Stagg вместо Fender акустична?! Майтапиш се нещо Пич, отиди в RF (княз Борис I 117), там има много акустични Fender-и. А и са евтини - ходи и пробвай! Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 Stagg вместо Fender акустична?! Майтапиш се нещо Пич, отиди в RF (княз Борис I 117), там има много акустични Fender-и. А и са евтини - ходи и пробвай! по скоро бих изразил въпроса така: Stagg VS Fender (made in china) човека ще си прецени какво му харесва. нали знаеш - колкото хора - толкова мнения оф: готини картинки на уориъра си лепнал Цитирай
WinterSoul Отговорено Юни 5, 2005 Автор Отговорено Юни 5, 2005 Да, сигурен съм, че има разлика от земята до небето между Фендър правен в Китай и Фендър правен в Америка. Предполагам, този от сайта е китайски, защото все пак е евтин....вие как мислите? И нали това са метални струни? Цитирай
Glacierise Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 Fender made in China си е Fender. Не може да очакваш китара от нисък ценови клас да е същата като тази от висок клас Но все пак, нисък клас Fender vs нисък клас Stagg - ясно е кое ще е по-доброто Това, което ти препоръчвам е да идеш до магазина и да пробваш китарата, а и алтернативните й варианти. Някой моеж да ти хареса повече - има няколко китари в този клас. А за пазаруването от сайта - не ми се струва разумно. При положение, че си имаш Fender дистрибутор в София, при който цените не са по-високи (а може и по-ниски да са). Купуването на китара "на сляпо", без да си я пипнал, си е доста рисковано. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 (Редактирано) Fender made in China си е Fender. Не може да очакваш китара от нисък ценови клас да е същата като тази от висок клас Но все пак, нисък клас Fender vs нисък клас Stagg - ясно е кое ще е по-доброто Това, което ти препоръчвам е да идеш до магазина и да пробваш китарата, а и алтернативните й варианти. Някой моеж да ти хареса повече - има няколко китари в този клас. А за пазаруването от сайта - не ми се струва разумно. При положение, че си имаш Fender дистрибутор в София, при който цените не са по-високи (а може и по-ниски да са). Купуването на китара "на сляпо", без да си я пипнал, си е доста рисковано. абсолютише подкрепям ямаха срещу фендер в ак китари с метални струни мисля, че по-добре да е фендер, но както беше казано по-горе - купуването на акустичен инструмент на сляпо е..... А и нещо др, хубаво е да дойде някой с теб и да чуе какво излиза отстрани, но някой който разбира де Редактирано Юни 5, 2005 от peshoy2k Цитирай
max_paine Отговорено Юни 8, 2005 Отговорено Юни 8, 2005 :violin: такааам.....начи първо някой по-нагоре беше писал че ямаха уестърн стайл са по-зле от фендър.....аз мога само да кажа : Глупости...чувал съм много хора и съм питал за уестърн китарка - Ямахата не е по-зле от фендърите които се внасят в Бг....стагг са мнооооооооооо зле!!! Аз лично сега съм си харесал една китарка за свирене главно на блус стил като Клептън , Джонсън ей такиа некви....и доста хора ми препоръчаха Ямаха като инструмент акустичен поне...това мога да кажа....иначе таа китара не съм я пробвал и нямам мнение Цитирай
Beio Отговорено Юни 8, 2005 Отговорено Юни 8, 2005 Ямахата не е по-зле от фендърите които се внасят в Бг точно така... а Фендерите, които се внасят тук повечето са правени къде? който се сети да прати есемес на дес'пеесеидве тоест вероятно USA made Фендерите са по-добри... Цитирай
Recommended Posts