Black Bird Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) Според мен упражненията за техники би трябвало да са подчинени на идеите, които искаш да изсвириш. Естествено добре е да имаш понятие от колкото се може повече неща. Не мисля, че свирнето може да се дели на бързо и бавно и да се говори за некви спортисти и чудеса. Що се отнася до импровизацията си мисля ,че всички знаем коя е най-добрата - РЕПЕТИРАНАТА. В не малка част от импровизацията всеки свири всъщност добре отработени пасажи ... естествено не през цялото време, но задължително присъстват и точно по това разпознаваме един или друг изпълнител. Не мисля, че при свиренето може да се каже, че има нещо, което да е задължително да бъде овладяно перфектно като техника - някои да е виждал Friedman да свири tapping или чувал Vai да използва мелодичен минор ... аз поне в момента не се сещам. Единственото, което мисля, че е необходимо да овладееш колкото се може по-добре (независимо дали свириш на китара, пиано, цигулка или .... ) е като за начало ЕЛЕМЕНТАРНАТА ТЕОРИЯ НА МУЗИКАТА. След това според личните виждания и други неща като аранжиране, оркестрация или ... де да знам . Например за създаването на хубава мелодия упражнения май няма ... Абе нещо май много писах та викам стига на тоз етап гиеее!!! брао ра ... Редактирано Октомври 3, 2005 от Nalbantov Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) Какъв ГЕЙ, бря!? сори приятел Тва е лаф от Асеновград....кат "БРЕй" но "ГеЙ" Редактирано Октомври 3, 2005 от Nalbantov Цитирай
Paldi Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 ей хора искам да ви попитам ....като свириш на китара или на бас китара ..к'во е трябва да направя за да не бъркам ритъма като пея едновременно ...кажете моля ви мн. е важно... няк'ви упражнения или к'во да направя за да е идеална работата Цитирай
Steve_Vai Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 ей хора искам да ви попитам ....като свириш на китара или на бас китара ..к'во е трябва да направя за да не бъркам ритъма като пея едновременно ...кажете моля ви мн. е важно... няк'ви упражнения или к'во да направя за да е идеална работата Въпросът ти е...как да кажа.... Добре, ще се въздържа Отговорът: продължавай да опитваш. Ще се получи. Успех! :hello: Цитирай
npace Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 ми то е до свикване за пеенето иначе техника сега като се замисля почти не упражнявам, свиря си каквото ми дойде наум или пък нещо на любима група и така постепенно се развивам точно накъдето искам Цитирай
Recommended Posts