dedomito Публикувано Януари 7, 2008 Публикувано Януари 7, 2008 Наскоро се мъчих с реденето на разни мидита и ето го резултата , разбира се има и китара . Надявам се темата да ви хареса , за качеството на микса / без коментар / - просто до толкова ми стигат уменията . http://www.esnips.com/doc/9efc852d-c1e7-42...o-jazz-wave-mix Деда ви Мито ! Цитирай
Icarus Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Аз не бих го нарекъл точно джаз, което не пречи да ме кефи! Адски е яко, много ме кефи темата, с която почва Едно такова задимено парче - поне аз така го усещам. Пък и саунда не е лош. Бравос, интересно ми е да го чуя завършено. Цитирай
dedomito Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 Icarus , благодаря за положителния коментар . Опасявам се , че няма да можеш да го чуеш в завършен вид защото един ден си играх с мидита , записвах после всичко изтрих ...сега да ме убиеш не мога да се сетя от каде да го почна . В интерес на истината съвсем случайно се получи мелодията , без много да я мисля . Важното е свирнята да не спира и да сте живи , да сте здрави и камиони с шоколади и тн. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Яко е На мен лично ми бие на стила на Дъ Дорс.(Райдърс он дъ сторм ) Цитирай
dedomito Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 УУУУУ , The Doors са ми любимата група , мерси за коментара . В Дорс има някаква магия , просто неповторим стил . Цитирай
Recommended Posts