johniebgood Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 Нещо се позастоя тази тема , та реших да кача едно рифче . , да поясня , не е парче , просто слап фигурка с малко хОрмония и малко солца .Барабаните са луп. Цитирай
ultramega Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Нещо се позастоя тази тема , та реших да кача едно рифче . , да поясня , не е парче , просто слап фигурка с малко хОрмония и малко солца .Барабаните са луп. Изкефих се И на рифчетата и на солата и не на последно място режисурата на клипа Цитирай
johniebgood Отговорено Март 14, 2008 Автор Отговорено Март 14, 2008 Хаха и аз се кефя на режисурата , от доста време се занимавам със снимане , любителски , но наскоро открих пиниза с разделянето на екрана и съм доволен Цитирай
Geo Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Мерси , колега , очакваме включване и от твоя страна , че много се застоя темата , май няма много мераклии наоколо. В интерес на истината не знам как да записвам видеота и после как да ги качвам тук,но едва ли е голяма загуба,тъй като моят стил не е универсален,а и едва ли има много хора да го харесват. Цитирай
Geo Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Нещо се позастоя тази тема , та реших да кача едно рифче . , да поясня , не е парче , просто слап фигурка с малко хОрмония и малко солца .Барабаните са луп. Много яка идея!Особено с онова човече долу вдясно.Много кефи. Цитирай
johniebgood Отговорено Март 16, 2008 Автор Отговорено Март 16, 2008 @Geo Жалко , защото мисля , че ти си един от басистите , които имат какво да покажат , в този форум . Цитирай
ultramega Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 ... моят стил не е универсален,а и едва ли има много хора да го харесват. Е как? Имаш сумати фенове само тук , а още ... Цитирай
octavarium Отговорено Март 21, 2008 Отговорено Март 21, 2008 Същия с брада,и с много по-готина идея А баса е Yamaha BB-G5 Хахахаха,СЪЩИЯ агент,много яко,съгласен съм с теб.Ние ще го направим селебрити тоя пич И ВСЕ ПАК , АКО ИМАТЕ С КАКВО ДА СЕ ПОХВАЛИТЕ(собстено)-ДАВАЙТЕ,ТОВА БЕШЕ И ЧАСТ ОТ ИДЕЯТА МИ ми аз бях махмурлия, ма приятелката ми насотяваше много да ме снима то нещо, не съм сигурен дали е готино... първото клипче точно под снимките http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=330389244 Цитирай
KAE Отговорено Март 21, 2008 Отговорено Март 21, 2008 (Редактирано) Ми, аз съм фен на Ямахите,кефи ме TRB1006,като на Патитучи ,но не сигничър,по обясними причини.Тази година,ако ми остане време да мина през Тhomann,ще пробвам една такава,пък ако ми хареса... Сори, че малко офф идвам, но да споделя мнение за чисто ново TRB1005, което лично съм "яхал", а също имам близки наблюдения и от следващите няколко месеца (близо година) употреба. Има редица минуси за бас от такъв ценови клас и те са: - Бриджа е долнопробен. Ключовете и те май бяха кучета. - След няколкомесечна употреба лака на гърба на грифа отъня до дървото! Сефте видях такова чудо. - Електрониката изцеждаше батерията без време - Еквалайзера е пръдня. Подписвам се с двете ръце под това. Баса е на мой познат (музикант с доста голям стаж), купен чисто нов от швабско. Иначе да, има си хубавия среднист тон, обаче останалото е зян... Моето мнение е, че не си струва парите. Редактирано Март 21, 2008 от Калата Цитирай
johniebgood Отговорено Март 21, 2008 Автор Отговорено Март 21, 2008 Бре , ти ме накара да се замисля,а проблемите ,за които говориш няма как да се видят на първо четене , че такова "дърво" ли са Ямахите ? Цитирай
KAE Отговорено Март 21, 2008 Отговорено Март 21, 2008 То като цяло ямахите не са лопати по моя вкус, обаче тоя проблем с лака е обективен и непростим за всеки един инструмент в тоя ценови клас. Май и ямаха станаха като сони - плащаш за марката, а насреща - стока 'всичко за 1 лев' Цитирай
Bay Emo Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Прекланям се пред волята на този човек ! Цитирай
Recommended Posts