stratocaster Отговорено Юни 5, 2005 Автор Отговорено Юни 5, 2005 Btw ,какви струни си сложил на бичкията? Аз по принцип ползвам 9-46 ,но седмата ми е .56 ами edgecrusher ми я даде с 10-ки. 7мата е 65. ето още един мизерен запис, този път с различни настройки на никифенското камйонче http://4848.hit.bg/ibanez2.rar Opsa! Strunite ti sa 0.10-0.56, a ne 0.65 Ernie Ball sa si klasika. Sorry za latinicata, no pi6a ot nqkakyw Pomoriiski Internet club... Pozdrawi na wsi4ki! оп!!!!!! грешката е моя!!!! 0.56 са!! грешно съм го написал откак хванах тая китара пръстите не ме слушат много
jFog Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 Sorry za latinicata, no pi6a ot nqkakyw Pomoriiski Internet club...Pozdrawi na wsi4ki! ООООООоооооооо батка!!!! На морето а Машала!! да не се препечеш , да внимаваш
stratocaster Отговорено Юни 10, 2005 Автор Отговорено Юни 10, 2005 Денчо е червен като рак!!!!!! така се е опекъл на слънцето че е като негърче днес ги закарах до Попово, току що се прибирам. Бъхтясах 500 киломерта ей! добре че беше той малко да поеме волана на отиване. Всички имате поздрави от него (не е казвал ама се подразбира) и лонг лийв рокендрол!
preIbanez Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 ...имаме едини същ модел китара с тебе...няма начин да не си доволен...RG7321 RULEZZZZZZzzzz...доста приятни моменти сум имал с тая брадвичка...при все че скоро мисля да се обзаведа с RG1527 заради тремолото...
Recommended Posts