Black Bird Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 Ох песни ся ше видите всички ще имат акустици хехех :green: :inlove: Знаеш, че чакаме!!! http://www.cmusicforum.com/dimitar/SummerAcoustic2.mp3 В двата канала за сега тихичко Цитирай
Delyan Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 :inlove: :inlove: :inlove: ... и то много!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 :inlove: :inlove: :inlove: ... и то много!!! за кое много бе Цитирай
Delyan Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 За звученето бе!!! p.s. На теб какво ти мина през главата? Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 За звученето бе!!! p.s. На теб какво ти мина през главата? Realy!?!?!? Wow Thanks Dude:) Цитирай
bULGARIQ Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 абсолютно неграмотни!!! десктопа ми е черен, никви картинки, никви шитни. по-скоро брат ми ше си хане работа, преди да си сменя десктопа с "някви женски карантии"... Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 абсолютно неграмотни!!! десктопа ми е черен, никви картинки, никви шитни. по-скоро брат ми ше си хане работа, преди да си сменя десктопа с "някви женски карантии"... Да...... Цитирай
ba6 maistora Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 abe nalbantov, ti ne si li ot blagoevgrad Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 abe nalbantov, ti ne si li ot blagoevgrad Изпреварвам го - от Асеновград е! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 Налбантов, ще трябва да ги чуя тия стагове май. Бях се наточил на фендерак акустичен ама ся като влезнах да видя стаговете, ако звучат така както изглеждат мдааааааа ще се позамисля Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 Налбантов, ще трябва да ги чуя тия стагове май. Бях се наточил на фендерак акустичен ама ся като влезнах да видя стаговете, ако звучат така както изглеждат мдааааааа ще се позамисля Определено има защо да се замислиш!!! Имат страхотни модели тип Ovation между 330 и 360 лв. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 Налбантов, ще трябва да ги чуя тия стагове май. Бях се наточил на фендерак акустичен ама ся като влезнах да видя стаговете, ако звучат така както изглеждат мдааааааа ще се позамисля Определено има защо да се замислиш!!! Имат страхотни модели тип Ovation между 330 и 360 лв. Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Налбантов, ще трябва да ги чуя тия стагове май. Бях се наточил на фендерак акустичен ама ся като влезнах да видя стаговете, ако звучат така както изглеждат мдааааааа ще се позамисля Ако си от София препоръчвам да отидеш до Фактор и да чуеш един Хонер. Страхотен е. Там рядко има нещо добро ама тая китара си заслужава. Около 300 лв. беше Цитирай
Recommended Posts