Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

nickname: Victor, YtseJam, (бивш) hipodilski

Възраст: 25

Образование: средно специално (химия, НПМГ), недоклатено все още висше (приложна математика, ФМИ)

Вашият инструмент: барабани(те ми), сложна конструкция, подобна на Хекса от книгите на Пратчет, непрекъснато подлежи на разширяване и подобрения, вече стаята ми е тясна, така че ще щурмуваме нови хоризонти скоро. :)

Предпочитан музикален стил: прогресив във всичките му разновидности, както и всичко друго, което ми хареса достатъчно, било то фънкарско, фюжън или немилостив метъл. ;)

Вашият вдъхновител: като цяло, Майк Портной (заради 110-те %, които изстисква от себе си за абсолютно всичко, с което се занимава), иначе велики барабанисти има много, но тези, които най-много са повлияли на стила ми освен горепосочения, са Deen Castronovo (най-вече заради Dragon's Kiss на Marty Friedman) и Barriemore Barlow (в най-класическия период на Jethro Tull).

Досегашни (не)реализирани проекти:

- свързани с музика - има-няма 11 години леене на пот по мазета и читалища, в резултат няколко световно неизвестни групи, най-малко неизвесните от които Land Of Destruction и Rest In Peace, понастоящем се мъча да се правя на малко по-мислещ барабанист в една почти-пенсионерски-прогрок-но-не-съвсем група, като идеята ми е да престана с картофите и да вкарам малко повече мисъл в думата груув...

- несвързани с музика - опитвам се да се мъча на сложното бойно поле на уебдизайна - http://victor.ludost.net и отвреме навреме се изявявам като сценичен (най-вече барабанен) техник по концерти на големи и не толкова големи групи, освен това имам силното желание да започна да се занимавам професионално с фотография и правя стъпки по въпроса, но това ще стане в неопределеното бъдеще...

Странични интереси: всякакъв графичен дизайн, фотография (цък, за да ми видите нещастните снимкови опити), бодибилдинг, планинско колоездене, вечна любов към хладните оръжия, официален български фенклуб на Хонда, както и привързаността ми към подопечната ми кочина, носеща въпросната марка.

Вкратце (или с две думи за вас самите): Знам ли, по-важното е изписано горе, ако някой иска да пита нещо, ей ме на. :happy: А, да. Пия само сокчета. Така че обещанията за черпенье с бира изобщо не ми правят впечатление. ;)

• 2 months later...
  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Като гледам, стана модерно хората да си въздигат старите представящи теми от прахта, така че ще се включа и аз. Искам само да добавя, че в момента се занимавам с една доста интересна група с тукприсъстващия fxf (да, през форума се намерихме, вие сте виновни :D ) и скоро ще предоставя записче за слушане да ни се смеете на некадърието. :no:

Отговорено

Първо да кажа че много се радвам да открия един стар боен другар тук.Човек и добре да живее ако не познава Виктор начи не е живял.Искам да му пожелая както в интимен така и в професионален план творчески успехи и дръзновение!А сега да си дойдем на думата.Викторе от две години ми дължиш три чувала стартерни смески , те пилетата вече станаха дърти кокшки.Абе приятелството си е приятелство ама и бройлерите са си пари.А ... и още нещо .... с голямо прискърбие ти заявявам че шопара Гошо си навехна крака и за коледа пое пътя към небесната кочина.Ако искаш може да ти поратя лявото ми ухо в буркан за спомен (знам че ще ти липсва).С най добри и приятелски чувства от Портитовци .... твой Росен ...... :inlove:

Отговорено

Виктореееееее тия пилета дека ми ги продаде за кокошки носачки излезнаха само петлета.Барем една кокошчица да имаше за парлама.Е не съм очаквал такова нещо от тебе. Оплакал съм се у Медковец у общината.Уно бива , бива ама ча па толко.Мене ми останаа стартерни смески та сеги требва да разменям с Росен за кокошки оти петлите ги изклааме що ми изедоа главата.Ако продължаваш така да се ебаваш с ората ше те отлъчиме от кооперацията.И кравите 6е ти зееме и сичко, и таа земя дека е продаваш нищо не става от ниее.Казаа ми че си пръскал с Би58 лани и сеги сичко се е изпоутровило.

Абе не си лош човек ама кво стана да се ноде за стока и за земя, а и кооперацията сакаш да присвиеш за тебе си.

Отговорено

Какво ми се оплакваш за петлетата бе, я се виж какъв мях си станал:

148_4873.jpg

Откак стана кмет на Портитовци, се ояде като шопар за разплод, деба. Доказателство следва:

post-23-1105615649.jpg

Отговорено

Кмете, и да оправиш гарата в Бойчиновци, че като ходя на село(Лом) с влака да казвам на тея от купето, че кметът е музикант и съм си кореспондирал с него.... :)

Отговорено
Виктореееееее тия пилета дека ми ги продаде за кокошки носачки излезнаха само петлета.Барем една кокошчица да имаше за парлама.Е не съм очаквал такова нещо от тебе. Оплакал съм се у Медковец у общината.Уно бива , бива ама ча па толко.Мене ми останаа стартерни смески та сеги требва да разменям с Росен за кокошки оти петлите ги изклааме що ми изедоа главата.Ако продължаваш така да се ебаваш с ората ше те отлъчиме от кооперацията.И кравите 6е ти зееме и сичко, и таа земя дека е продаваш нищо не става от ниее.Казаа ми че си пръскал с Би58 лани и сеги сичко се е изпоутровило.

Абе не си лош човек ама кво стана да се ноде за стока и за земя, а и кооперацията сакаш да присвиеш за тебе си.

Култ :)

• 2 months later...
Отговорено

Понеже си нямах работа тази сутрин, внесох малко поправки и допълнения в тъпото ми представяне, така че който иска, да гледа.

А пък който не иска, да не гледа. :headbang:

Отговорено

Драго ми е, май с теб къдрихме мЕлНИцИТЕ НА тАУНШЪНД, АЙДЕ ЗАДОчНО добър ден; снимките ме изкефиха, и лафът на Заппа и той, ама малко си снимал Пол Куийн от Саксън; да живее международното положение :violin:

Отговорено

Тепърва все по-убави снимки ще качвам, стига мюзик да се случва. Относно мелниците, мога само да кажа, че The Kids Are Alright е един от най-култовите музикални филми на всички времена, само че тукашното метълско мнозинство едва ли ще го оцени. Сполай ти, о, владеещий завързаната БеГе писменост. :headbang: