Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Да мой човек всичко ми стана ясно, не е нужно да ми казваш че съм дървен философ, малко спазвай благоприличие все пак.И така явно оригинала ще си го разберем, че е такъв по гаранционната карта и там където пише че е сертифицирано и си е наистина Shure, защото наистина и аз съм виждал такива реплики но повече май са на тези с кабела.Не че явно и при тея няма де ама...

• 2 years later...
Отговорено

Наскоро ми попадна реплика на небезизвестния SENNHEISER e845s и реших да му направя кратко ревю.Степенувам разликите по леснина на откриването им.

1.Тегло-по данни на производителя оригиналният тежи 330 гр,моето "откритие" само 220гр.

2.Капсул-груба изработка,липса на гумен пръстен при контакта с корпуса.

3.Изходно съпротивление-за оригинала 350 Ohm,за този 596 Ohm,лично измерени.

4.Небалансиран изход-на изходния куплунг отиват 2 вместо 3 кабела.

Във външният вид няма забележими разлики,работено е добре,кутията и брошурата са принтирани с невероятно добро качество,неразличими от оригиналните.Звукът е приличен,достатъчен да заблуди човек с малко опит,но далече от истинския.Характерно е избиването на ниските честоти.

В общи линии е това.Опитах да илюстрирам всичко със снимки,но незнайно защо при всеки опит да публикувам получавам следното съобщение "Не можеш да използваш този тип файлово разширение в нашите форуми.".Ще се радвам,ако някой ми обясни причината.Снимките към темата вижте на следващия линк.

http://soundcraft.snimka.bg/other/sennheiser-e845s.575558

Отговорено (Редактирано)

022629607.jpg?r=0

Десен бутон в/у снимката - "преглед на изображението", copy на линка и прас във "вмъкни снимка". :)

Редактирано от EAmechaniX