vovcho Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Супер сте! Възхищавам ти се на уменията! Другите се справят не по-зле. НО! Вокалистката нещо не ми харесва. Определено пее, спрява се, но тук-таме се изхвърля... Леко ми развали приятното впечатление. Цитирай
Glacierise Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Бива, младежи! Изпраскайте и някое ваше парче! Тва ше е по-интересно! Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 2, 2005 Автор Отговорено Юни 2, 2005 Ха при положение че 'нашто' парче само аз си го знаех ,а другите - не, не искам да ти казвам ко се получи от него като тръгнахме да го свирим... направо бех толкова ядосан че... :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: щях да ги избия Цитирай
max_paine Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 ohial_ixela моето мнение вече си го чувал ама и тук ще постна да е черно на бяло.....много готино звучи и много добре...аз лично се изкефих още в даскало като ги слушахме.....само така давайте....ае :violin: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 добре звучите бре..като за репетиция е добре свирня,хубаву пък и съм фен на Найтуиш ..единствената критика ми е към вокалистката..значи момичето определено и положително има гласови данни но трябва да си обработи гласа малко уроци не са излишни и като избегне тези несигурности в гласа и излизането от тоналност нещата ще станат много добре иначе продължавайте желая ви най-искрено късмет Цитирай
AXE Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Дам, и аз съм на подобно мнение. Инструментала е добре. Вокалистката има данни, но има нужда от малко уроци. С Nightwish се справя, но на Future World вижда зора, а то по принцип е по-лесното Да не се чуди, ами да почва уроци. Успех! П.П. На Lake Bodom що не припява бе :green: Цитирай
vovcho Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Дам, и аз съм на подобно мнение. Инструментала е добре. Вокалистката има данни, но има нужда от малко уроци. С Nightwish се справя, но на Future World вижда зора, а то по принцип е по-лесното Да не се чуди, ами да почва уроци. Успех! П.П. На Lake Bodom що не припява бе :green: Да! Именно! Още ми е кофти от изпълнението й, честно. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 ми тя по принцип предишния път нещата си ги изпя ПЕРФЕКТНО (не преувеличавам) само че кат и казахме че ше записваме и нещо и стана и се притесни и така... то бтв ние нещата сме ги правили къде къде по-добре от тези изпълнения (като инструментал) ама нз ко стана... П.С.:аз имам такъв проблем между другото...са малко поотминал ама преди беше доста голям...кат знам че нещо ше записвам и почвам да го бъркам при свирене...а иначе го свиря перфектно примерно...нз дали е само при мен или общ проблем...нещо кат сценична треска? П.С.С.:Даже мисля да пусна тема... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Току що проверих 2 от песните вече ги има в Gmail...би трябвало след малко и другите две да пристигнат @Nalbantov мерси мерси...аз пък кат чух твойте парчета и се накефих адски много и си казах 'ебаси еи така искам да свиря...' тъй че съм си намислил да те гоня не бъдете лицемерни. моето мнение го знаеш - няма по-безсмислено нещо от това да си губиш времето с това, което правиш защото е явно че имаш талант. за съжаление не винаги той идва с разум. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 а на момичето й предай като прави кавъри да не си пише нейни партии, защото нема да станат по-добре НО определено й личи че има какво да направи. ДОбре си си събрал нещата Сега е момента да напраиш нещо смислено, наистина. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 Току що проверих 2 от песните вече ги има в Gmail...би трябвало след малко и другите две да пристигнат @Nalbantov мерси мерси...аз пък кат чух твойте парчета и се накефих адски много и си казах 'ебаси еи така искам да свиря...' тъй че съм си намислил да те гоня не бъдете лицемерни. моето мнение го знаеш - няма по-безсмислено нещо от това да си губиш времето с това, което правиш защото е явно че имаш талант. за съжаление не винаги той идва с разум. не съм лицемерен казах искам да свиря КАТО него а не като НЕЩАТА които той свири има малка разлика не мислиш ли? Цитирай
Recommended Posts