Ohial Ixela Публикувано Юни 1, 2005 Публикувано Юни 1, 2005 (Редактирано) Ами аз много се колебаех дали да го постна тоя пост ама ай смейте се ...всъщност ми се ще всеки да каже кво мисли ако му се занимава да ги преслуша (за което благодаря предварително) П.С.:Коментарите да не се отнасят за саунда и миксирането щото знам че са ужасни (Правени са направо от миксера на касетка и после на MP3 с един стар уокмен вързан към PC) П.П.С.:Малко инфо за бандата: С барабаниста свирим вече половин година заедно иначе сменяхме на няколко пъти клавирите ,ритъм китарата (аз съм соло) и баса...с тази клавиристка свирим за 4 път а с вокалистката за 2 тъй че да не плюете много иначе всички свирим от не повече от 2 год и 1/2 на инструментите (аз имам ел китара от април миналата година преди свирех на една ИЗКЛЮЧИТЕЛНО скапана малка кухарка) барабаниста няма собствени барабани свири на барабани от 3/4 год (откакто ходим по репетиционни, иначе от 2 год си тупа у тях си на възглавнички :wow:) клавиристката няма клавири всъщост и за тва и е трудно като сяда не пред пианото а пред клавира (който е свирил знае - разликата е от небето до земята) 3xП.С:Даже коментари да дават само тия дет им е харесало хаха Репетиция Песните са: Therion - Black Sun Helloween - Future World Children Of Bodom - Lake Bodom Nightwish - Tutankhamen 4xП.С.:Знам че тука 98% от хората са некви изруди (в добрия смисъл) и не моа се меря с никой ама бъдете малко по снизходителни да не ме освиркате много да се откажа от китарата и да ставам бояджия и да праа така ама с четка за боя в ръка пред някоя стена Редактирано Юни 1, 2005 от Ohial Ixela Цитирай
Crimson Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Според мен сте супер !! Добре ги праскаш солата :guitar: Искам само да попитам на колко години ви е вокалката ??? Щото ми се струва, че пее доста яко, а талантливи момичета има все по-рядко!! Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Ми брат ,аз не мога да отварям датата и повечето бг-сървъри .Качи го на g-mail ако не те мързи Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 1, 2005 Автор Отговорено Юни 1, 2005 @Crimson еми радвам се че те кефят щото на едно друго място ми казаха 'много сте жалки горките'...а аз вокалистката... ми то имаше и мнения за нея от сорта на 'аз на две ракии по-добре ше ги праа нещата' които бяха съвсем сериозни ама и мен ме кефи как се справя...тя всъщност е на 17...има още време да си развива гласа П.С.:бтв пратих тия записи на една друга и тя каза че би се справила по-добре от тази и нея ще я прослушаме другия път...тъй че ако евентуално я сменим тази мога да те свържа с тази от записите ако си търсиш...ама само ако я сменим хаха иначе не си я давам те 'ората са си казАли - дръж си питомното а не гони дивото та вероятността да я сменим е малка ама ако въпреки туй така се развият нещата ще имам предвид Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 1, 2005 Автор Отговорено Юни 1, 2005 ами пратих нещата и на Gmail акаунта за тези които нямат достъп до BG Free сървърите Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 ами пратих нещата и на Gmail акаунта за тези които нямат достъп до BG Free сървърите Ами аз сега проверих и няма нищо ... (?) :think: Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 1, 2005 Автор Отговорено Юни 1, 2005 ами да току що получих майл че не са се пратили...ще пробвам пак след малко... Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 (Редактирано) Браво! За възможностите , възраста и "стажа"! Супер! Много се изкефих на "НайтУиш" абе направо супер!!!!!!! Редактирано Юни 1, 2005 от Nalbantov Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юни 1, 2005 Автор Отговорено Юни 1, 2005 Току що проверих 2 от песните вече ги има в Gmail...би трябвало след малко и другите две да пристигнат @Nalbantov мерси мерси...аз пък кат чух твойте парчета и се накефих адски много и си казах 'ебаси еи така искам да свиря...' тъй че съм си намислил да те гоня Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 талантливи момичета има все по-рядко!! също така и надарени........ Цитирай
Crimson Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 иначе не си я давам те 'ората са си казАли - дръж си питомното а не гони дивото та вероятността да я сменим е малка ама ако въпреки туй така се развият нещата ще имам предвид Ех деееба Ohial искам да ти кажа, че аз тепърва почвам да свиря с група,така че ще мине време доката се "смажем", ако мога да се изразя така!! Но главната идея е, че аз по принцип ще пея и ще свиря(дано да смогна ),а та другите от групата викат: "Я потърси ти и женски глас!" Та затуй ако нямаш нищо против някой път ще ти пратя некое ЛС да ме свържеш с тая мацка?? Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Ами аз много се колебаех дали да го постна тоя пост ама ай смейте се ...всъщност ми се ще всеки да каже кво мисли ако му се занимава да ги преслуша (за което благодаря предварително) П.С.:Коментарите да не се отнасят за саунда и миксирането щото знам че са ужасни (Правени са направо от миксера на касетка и после на MP3 с един стар уокмен вързан към PC) П.П.С.:Малко инфо за бандата: С барабаниста свирим вече половин година заедно иначе сменяхме на няколко пъти клавирите ,ритъм китарата (аз съм соло) и баса...с тази клавиристка свирим за 4 път а с вокалистката за 2 тъй че да не плюете много иначе всички свирим от не повече от 2 год и 1/2 на инструментите (аз имам ел китара от април миналата година преди свирех на една ИЗКЛЮЧИТЕЛНО скапана малка кухарка) барабаниста няма собствени барабани свири на барабани от 3/4 год (откакто ходим по репетиционни, иначе от 2 год си тупа у тях си на възглавнички :wow:) клавиристката няма клавири всъщост и за тва и е трудно като сяда не пред пианото а пред клавира (който е свирил знае - разликата е от небето до земята) 3xП.С:Даже коментари да дават само тия дет им е харесало хаха Репетиция Песните са: Therion - Black Sun Helloween - Future World Children Of Bodom - Lake Bodom Nightwish - Tutankhamen 4xП.С.:Знам че тука 98% от хората са некви изруди (в добрия смисъл) и не моа се меря с никой ама бъдете малко по снизходителни да не ме освиркате много да се откажа от китарата и да ставам бояджия и да праа така ама с четка за боя в ръка пред някоя стена пич, малко пренебрежително едва ли не си свалих едно от парчетата, в очакване да чуя нещо от рода на едни записи дето бяхме правили с една от бившите ми групи преди няколко години но останах приятно изненадан от това което чух ако само малко бяхте намалили вокала щеше да е без грешка просто. браво момчета и момичета. само така!!! страшно добре се справяте. продължавайте в същия дух Цитирай
Virgin_Steel Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Бравос ) Научили сте си домашните супер Поне по това , което прочетой за състоянието на групата сте си супер!Продължавайте напред. Може би един съвет...за барабаниста специално, да свири с метроном, че ту изостава, ту забързва.Иначе се справя с брейковете момчето) И на вокалката евала!След година тренировки вече ще има страхотно оформен глас.Мога да и дам телефон на един мн добър и не чак толкова скъп педагог. Китари - супер.Личи си положения труд и много добре върти солата Критиката ми е само върху някой неточно извадени тонове, но никой не е казал че кавърите трябва да се 1:1 ) Клавири - Екстра! Ами коментара ми е че ако продължите да работите осърдно ви чакат много успехи , защото сте талантливи. :violin: Цитирай
phile Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 а къде е топик-а за gmail account-a.... опитвам се безуспешно да го намеря .... Цитирай
AXE Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2766 Цитирай
Recommended Posts