Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Друг китарист-октопод (хаха) е T.J.Helmerich .Той пък свири на един гриф ,само че не употребява перце ,а само тапинг техника .Свири умопомрачително бързо и чисто и с двете ръце ,освен това изборът му на ладове също е доста интересен .Много добър джазз-фюжън китарист ,горещо препоръчвам да чуете! Преди няколко месеца беше на турне с Планет Х и щеше да записва новия албум с тях ,но нещо не се разбраха с Шериниън.

Дай на РМ линк за нещо негово (ако е на видео, ще е прекрасно!), моля! :metalist:

• Отговори 32
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Не зная за вас, но аз много се комплексирам като ги гледам. Този прави арпежи като си движи ръката над грифа , просто е ужасно - сменя си и ръцете дори. Но какво да се прави, сигурно никога няма да стана като тях :metalist: , но пък Бекър си е гений, в това спор няма, а да ги сравняваме е безсмислено. Просто... гррррр, дайте един два линка за видео фаилчета на такива музиканти. ЗНам за хора, които свирят без перце или правят арпежи с алтернативна техника (не суийп) с удивителна бързина, но май ще откривам такива хора непрекъснато... защото си помням, че допреди някоя и друга година най-бързия за мен беше ...китариста на Офспринг....

Отговорено (Редактирано)
Дай на РМ линк за нещо негово (ако е на видео, ще е прекрасно!), моля! :metalist:

Айде и за мен плс!

Претърсих нета, изгледах двете фрее филмчета на Анджело и съм адски заинтересован! Техниката му е доста... Ексотична Тъй че може и нещо негово да ми кажете къде има ;)

Редактирано от Sieger
  • 3 months later...
Отговорено

Ми това е.Реших да се разпиша и в тая тема с едно покъртващо клипче от косматия ми архив.3.9мб е

www.chusa.hit.bg

Изрода се казва Майкъл Анджело и е бил китарист на Нитро - група в която всичко е прекалено, също както китарата му. :dance:

Отговорено (Редактирано)

Майкъл Анджело е много добре познат персонаж във форума,бтв. На не малко хора китара му - тази и други..:dance:

Но колкото пъти се опитвам да вляза в страницата ти(от този и други линкове които си пуснал), все Error 404 ми дава и никво спасение нЕма... :dance:

Редактирано от MDFk
Отговорено

Хм, странно.Не знам защо така се получава.Бих могъл да ти закача клипчето на е-майла ако го дадеш или да ти го пратя през АйСиКю-то.Не знаех,че е познат.Аз не бях чувал за него до преди 2 дена а си мислех,че съм чувал за повечето от по-известните китаристи.Явно не е така. :dance:

Отговорено
нали е собствена марка китари тва така че ... :metalist:

Освен ако не си е купил Dean Guitars, марката никак не е собствена :ph34r:

Официалният му сайт е www.angelo.com

Отговорено

Напоследък се сдобих със Speed Kills видеото... С малко гадно качество ама става за гледане! Общо взето нищо интересно с изключение на обяснението му как се свири на китара с 2 грифа (не, че на някой му пука де) иначе всичко друго са недостижимите му досадни шредове придружени от "О колко съм велик" възклицания!

Отговорено
Напоследък се сдобих със Speed Kills видеото... С малко гадно качество ама става за гледане! Общо взето нищо интересно с изключение на обяснението му как се свири на китара с 2 грифа (не, че на някой му пука де) иначе всичко друго са недостижимите му досадни шредове придружени от "О колко съм велик" възклицания!

:metalist: Досадни, ама половината китаристи на света дават майка си и баща си, за да могат да свирят като него.

Аз лично не съм фен на музиката му, но съм фен на уменията му. Това е най-техничният китарист, който някога съм гледал и се прекланям пред усилията, които е положил.

Отговорено

Тука говорим обаче за въпрос на вкус... :metalist: И мен ми харесва тук таме в някое парче да има нещо бързо но това неговото просто е "scale rollercoaster" не ме кефи просто нон стоп да се стърже... Примерно Andy Timmons - Groove Or Die има супер шредове, супер фразиране и като цяло парчето е много идейно! На Майкъл Анджело единственото парче което ме кефи (а аз почти всичко съм му слушал) е No Boundaries. Има техника, липсват идеи! Въпреки всичко е ГОЛЕМ ИГРАЧ