musikum Публикувано Май 31, 2005 Share Публикувано Май 31, 2005 Добро утри, много ще се радвам и признателен,ако някой успее да ме насочи от къде точно да си намеря някакви ноти на Милчо левиев,защото искам да се явя на прослушването а нямам негова пиеса))ирония...много ме е яд ,защото до момента не намерих но,продължавам да търся...а часовникът тик-така-тик-така,и няма да се усети 1 седмица...кактоидае,моля помагайте.. пиис п.п.всякакво инфо за негови тракове,ноти,места за закупуване са ми от полза. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Verdi Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Съжалявам, малко късно видях темата ти! Курса му вече свърши и той си замина за Америка. Иначе имах честта лично да разпиша оркестровия материал за едно от произведенията за авторския му концерт на 30.06.2005 в зала "България". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts