eL_NinYo Публикувано Декември 27, 2007 Публикувано Декември 27, 2007 (Редактирано) Здравейте Искам да направя подарък на жената. Трябва ми кийборд,който да става за свирене в банда. Насочете ме - за какво да гледам,аналогов синт върши ли работа,ще ми стигнат ли не повече от 1000лв за да получа някакво качество.... Ще съм ви благодарен за всякаква помощ,а и за някакви оферти Редактирано Декември 27, 2007 от eL_NinYo Цитирай
ludio klavirist Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 каква музика ще свири въпросната банда? от това зависи най-много какъв синт ще е от полза Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 29, 2007 Автор Отговорено Декември 29, 2007 Ами поп,рок,блус,фънк,Рок&Рол... Цитирай
hi88 Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 What about "KORG" i3 (workstation,harddisk)-?!? -харда е зареден с много богата гама от стилове-фънк,рок,хаус,поп..+яки солистични саунди. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 Yamaha mm6 - Виж другата тема за този клавир, аз вярвам на Руснака, пък и аз съм фен на Ямаха. Пък и е супер лек - таман жена ти да няма проблеми да го мъкне Цитирай
nofearinc Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Взе ли някаква свирка вече? И аз съм фен на MM6-цата, в България (ако намериш такава), ще ти стъпи към 1350лв, но това май сме го обсъждали в другата тема, а и не знам дали ще пазаруваш тук Около 1000лв са и на Роланд GW-7 и JUNO-D. Като фен на Yamaha бих посочил и нещо от DGX серията с 5 октави, като точен модел ми бяга в момента. За 1400лв има и DGX-520 с 88 клавиша, ако си любопитен, ще ти пратя записи от него. Цитирай
lockfolder Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 dgx-220 е много добро, 76 пиано клавиша но без механика, в чужбина е около 400 евро (със стойка, адаптер) Цитирай
kalinpetkov Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Последните 3 поста са добри варианти, а првите???? Човека иска да свири с БАНДА, а му предлагате аранжери?????? Аз съм за ММ6 също. Цитирай
Recommended Posts