antonium Публикувано Май 29, 2005 Публикувано Май 29, 2005 интересува ме всичко, което Ви направи впечатление по парчето благодаря предварително Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Аа, кефи ме; ти си добър, бе... Искам да свиря с човек като теб, ма не ми е точно ква стилът... Браво, браво. Чуйте го, бре, маскари... :hello: Цитирай
jFog Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Аа, кефи ме; ти си добър, бе... Искам да свиря с човек като теб, ма не ми е точно ква стилът... Браво, браво. Чуйте го, бре, маскари... :hello: много е разведряващо да Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 оооо, играл си си яко, изпипано е. звучи ми малко на......... ееееееех как се казваше тая група аааааааа, да , на fat boy slim и леко на chemical brothers, малко ми напомня и на prodigy в отделно моменти, имаше едно бавно парче poison. не ми е и на мен стила мн мн, такива работи съм слушал отдавна, ако искаш да стане по-комерсиално, може би..... мммм сложи по-як бийт отдолу, някаква електронна каса с мн баси и някакъв пад с мек фленджър, който да се качва и слиза по хармонията пп на какво си го правил, какъв софт Цитирай
antonium Отговорено Май 30, 2005 Автор Отговорено Май 30, 2005 (Редактирано) мерси , не очаквах таквиз отзиви на reason2 :arrow: и nuendo2 :arrow: съм го правил. китарата е директно от процесора в pc-то - без допълнителни корекции - така ми хареса както звучи. после с :inlove: izotope ozone :inlove: съм го "мастерирал". имам и още :exclaim: парчета ,ама са по - електронни а на мен ми харесва така китара да има и да звучи някак си по-живо. ае лек. абе най-яко си е на живо д'е'а Редактирано Май 30, 2005 от antonium Цитирай
antonium Отговорено Май 31, 2005 Автор Отговорено Май 31, 2005 е къде е тва пар4е бе? у гмаила gmail.com Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 БРАВОС младеж!! много е ведро!!!!!! и си издокаръл доволен саунд!!!!!! Цитирай
JogyRoger Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Браво ! Кефиш Саундчето верно е докарано Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Яко е кефи ме много и звука наистина е впечатляващ. Единсвеното,което ми се иска да има повече е развитие в хармонията,но и така бива. Владо Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 хубаво де ма юзъра и паролата какви са? Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Ех....искам и аз да свиря с музикант като теб... Ще ме учиш на програмки лятото...усещам. Цитирай
antonium Отговорено Юни 6, 2005 Автор Отговорено Юни 6, 2005 Ех....искам и аз да свиря с музикант като теб...Ще ме учиш на програмки лятото...усещам. може, може, ама взимам скъпо...в бири Цитирай
Glacierise Отговорено Юни 7, 2005 Отговорено Юни 7, 2005 Верно е добро, гражданино! Особено барабаните ноо кефят! Цитирай
antonium Отговорено Юни 8, 2005 Автор Отговорено Юни 8, 2005 Верно е добро, гражданино! Особено барабаните ноо кефят! а китарата? Цитирай
Recommended Posts