EmchoDT Отговорено Юни 2, 2005 Автор Share Отговорено Юни 2, 2005 Да се похваля!!!! Даскалката ми по пиано ми писа 6 за семестъра като и го пуснах тва !! Даже си и покуфя жената Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юни 2, 2005 Share Отговорено Юни 2, 2005 Да се похваля!!!! Даскалката ми по пиано ми писа 6 за семестъра като и го пуснах тва !! Даже си и покуфя жената машала междудругото бат Ейдж ми го хвърли албума, на него пък НикитоФена му го метна м ..( дълга история ) и там го нямаше това,после обаче ми го метна и него.Ако още не си го намерил може да те опътя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Юни 2, 2005 Автор Share Отговорено Юни 2, 2005 ми кажи ми, защото и аз го изтеглих тоя албум и вътре го нямаше??? явно е някъв бонус!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts