Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
:) Ех, само ако имах около 4х30 лв в повече и свободен петък- нямаше да се замислям и за секунда. :)
Отговорено

Чудесно!

Ти си бил не само точен манипулатор на всякакъв чешит струни (още ми стои впечатлението от слайда в GGITS), но и първокласен певец :cheers2:

Идеален аранжимент: 'кавър' изобщо не значи индиго-копие на оригинала - за това си има плейъри и оригинални албуми (да ме простят тези, дето са имали такива очаквания). И мандолината (цялата струнна 'бандичка'), и деликатния двуглас - са стилово много автентични, вкарват оригиналност като запазват духа на парчето.

Преди около 100-тина години имаше в София една банда, 'Сатурн' - те правеха (освен собствен рок материал) впечатляващи unplugged кавъри на лиричния ранен репертоар на Бийтълз (тази песен май също). Оттогава това е комай първата родна версия, на която искам да ръкопляскам...

Още! Ощв! Още!....

Отговорено

Благодарим :girl_cray2:

Но пеенето - чак първокласно - не мисля. Има още мнооооого да се работи в тая посока.

Отговорено

^

Абе, за тон инженер (даже за мулти-инструменталист) е първокласно.

Няма сега да се сравняваме със соло-вокалистите дето нищо друго не правят :huh:

А че има много да се работи - така е. И първокласните много работят. Сещам се как, като учех цигулка (това ми е основното музикално образование) даскалите все преразказваха историята с един от великите майстори-цигулари (не помня кой) дето казал:

"Един ден ако не свиря - и се познавам. Усещам се, че не съм така добър.

Два дни като не свиря - и жена ми познава (тя била пианистка).

Три дни - това не мога да си позволя, щото и публиката ще познае!"

Ами аз като не съм свирил от два месеца? :greenangel:

Отговорено

Малко оф топик: Цитатът е от Паганини.

Но втората фраза е, че ако не свири няколко дни - приятелите му познават, че не е свирил.

Отговорено
Няма сега да се сравняваме със соло-вокалистите дето нищо друго не правят :hysterical:

Това май са камъни у мойта градина, а!?!?

Пай се, щото не знаеш кво става, кат се амбицирам (а то вече съм... :hysterical: )

Хей една инструментална интерпретацийка на това парче, която пък се осланя точно на умозрителния и вглъбен едноглас от оригинала. Мисля, че темата и изпълнението на Боби са добър повод да чуем и обсъдим повечко неща. А за групата вдъхновител - историята на съвременната музика достатъчно доказва тяхната неизчерпаемост и красота.

Приятно слушане!

Francis Goya, Yo te amo