Glacierise Публикувано Ноември 11, 2004 Публикувано Ноември 11, 2004 Какви ефекти предпочитате? Мойте любими са тези на Waves, и Wave Hammer-a на Sonic Foundry. Велик е Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Ми аз понеже съм голяма консерва най-вече щото ме мързи да пробвам квото и да било ново си карам на вградените в Cool Edit Pro 2.0. Засега не ми се е случвало да ми трябва нещо, което там го няма.. Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Блуе Тубес Бундле И чат пат уейвс Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Reverb - Anwida, rgcAudio, Sonitus - според зависи. EQ - TC Native. Delay - повечето вършат прекрасна работа. Waves AudioTrack - също полезно. Antares MicModeler - често върши добра работа. Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Reverb - Anwida, rgcAudio, Sonitus - според зависи. EQ - TC Native. Delay - повечето вършат прекрасна работа. Waves AudioTrack - също полезно. Antares MicModeler - често върши добра работа. Koj EQ na TC i zashto nego!!! q kaji shto nego si haresal Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 TC Native Graphic - много лесно се работи с него върху крайния Mix. Иначе докато смесваш - общо взето все едно. Цитирай
Recommended Posts