fragile Публикувано Декември 17, 2007 Публикувано Декември 17, 2007 едно парче което лично аз не мога да спра да си го въртя... и то ме завърта Kayno Yesno Slonce - Афро http://www.myspace.com/kaynoyesnosloncebg парчето е запис /от камера/ от концерта на бандата от Фенса 09.12.2007 Цитирай
fragile Отговорено Декември 23, 2007 Автор Отговорено Декември 23, 2007 (Редактирано) коментари некви за Крайно Неясно Слонче Редактирано Декември 23, 2007 от fragile Цитирай
PlamenM Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 имайки удоволствието да се познавам и свирил с част от участниците мнението ми скромно е: - цялата група има много музикален заряд и вдъхновение. Лично на мен импровизацията в това парче ми идва малко сурова , може би в атмосферата на концерта е звучало другояче, но така записано спойката между инструментите някъде ми се губи - това е субективно мнение. Ако бях на ваше място , бих се върнал една стъпка назад, към малко повече музикална формалност и яснота , после можете да правите музиката която идва от Карлъка... Цитирай
fragile Отговорено Декември 26, 2007 Автор Отговорено Декември 26, 2007 когато свирим в този формат нещата са именно импровизация... незнам как ще се развият нещата по натам... благодаря за готиния коментар весели празници Цитирай
fragile Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 качих на страницата и кратко видео от концерта в НДК... за съжаление нямам цял запис Цитирай
fragile Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 качих още музика на бандата от старите албуми... и да спомена за едно свирене на бандата: Kaino Yesno Slonce - Live Fens 12.02. 2008 от 20 часа Цитирай
Recommended Posts