Jump to content
Българският форум за музиканти

Дет/Амбиент/Блек песничка

ZVER0

Recommended Posts

Тая песен я бях записал бая отдавна и наскоро я намерих из файловете на компа ми. Китарките малко куцат тук таме, и аз съм слаба работа като стане дума да се правят барабани на дръм машина ама песничката е от сърце:)

Инджой:)

http://media.putfile.com/DeathAmbientBlack-metal

А да, никви ефекти/мастеринг не са добавяни към микса с изклучение на реверб на вокалите и малко EQ на китарките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Благодаря много за мненията! Радвам се че се харесва песничката на феновете на стила :hysterical:

Някои ми беше писал че иска да дръпне песничката защото путфайл не му работи... аз обаче гениално успях да изтрия личното съобщтение и затова ще пусна линка тука -

Линка умре

Айде наздраве и весели празници! :)

Едит: Опа, линка не работи.. пич даи е-майл и щте пратя по него :hysterical:

Редактирано от ZVER0
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много за мненията! Радвам се че се харесва песничката на феновете на стила :)

Някои ми беше писал че иска да дръпне песничката защото путфайл не му работи... аз обаче гениално успях да изтрия личното съобщтение и затова ще пусна линка тука -

Линка умре

Айде наздраве и весели празници! :cheers2:

Едит: Опа, линка не работи.. пич даи е-майл и щте пратя по него ;)

Мерси за е-майла.... Ембиънт не открих в нея. Но за първи път чувам българска авторска песен в стил.... Шведски дет- метъл, ала "ХИПОКРИЗИ'.... Защо не я пипнеш още малко. Нищо, че е стара и т.н. Някой Бг- величия имат по 3- 4 албума, издадени. И пак немогат да измислят такава песен.... Забележка имам само за вокала. На мнение съм, че требе да е малко Питър Тйолтгрен.... С повечко думи и малко като "нареждане". Леко драчещ- шведски, не типичен Флоридски- нисък.... Наздраве(купих си 8 литра бяра, познай как ще се одрежа)

Весели празници....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове