Fallenblood Публикувано Декември 12, 2007 Публикувано Декември 12, 2007 (Редактирано) чудех се дали да пусна тази тема в "китара", "хардуер" или тук... и, тъй като възможностите ми да пипам по софтуера като че ли са повече от тези за хардуера, ще ли ме нещеш, яла ма на: свиря си аз през zoom-чето и компа (mic in, с line in не съм пробвал) и вадя повече от задоволително качество. проблемът е, че, хвана ли да записвам нещо (пробвал съм с audacity и с adobe audition), то се записва много по-гръмовито - с клипинг, пукане, waveform-ът - плътно догоре и додолу... за да звучи (и, съответно, изглежда) записаното нормално, трябва да намаля процесора до 10 (а по принцип свиря на 80) като записвам. лаик като мене и да си чува какво свири, и да не го чува, пак ще излезе сакато, ама... нищо. дразни ме. има ли някакъв мурафет изсвиреното да се записва със силата, с която се чува? (а ако след трикратен прочит и редактиране пак съм описал проблема си неясно... лошо ;/) Редактирано Декември 12, 2007 от Fallenblood Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Ами мисля, че е крайно време да пробваш line in входа на картата Това поради простата причина, че микрофонния вход е с преамп и е твърде вероятно да си изгориш картата в даден момент, включвайки нещо различно от микрофон в тоя вход. Това е и причината записания звук да е премодулиран. Цитирай
Recommended Posts