artaks Публикувано Декември 12, 2007 Публикувано Декември 12, 2007 Молбата ми е,ако може да ми препоръчате добър лютиер.По възможност от София.Става въпрос за ремонт,на ел.китара а не за изработка на нова.Предварително Благодаря. Цитирай
Telerig Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 (Редактирано) Валери Градинарски, аз лично ходя при него и съм доволен. Също има и един Пламен в Люлин около кооперативният пазар някъде му беше ателието, но съм му загубил координатите... при проблеми с дървото - тяло гриф и.т.н. е страхотен профи...но мисля че само на Валери имам телефон някъде записан- ако те интересува пиши ми ще се опитам да го намеря. Ако някой се сети за телефон на този Пламен нека да го сподели ще му бъда благодарен. Редактирано Декември 12, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 (Редактирано) и аз търся добър лютиер , но в тези времена как можеш да довериш инструмента си на някои.Та ти казваш че е добър и че му имаш доверие ? Може ли телефона, и в кои квартал живее? Редактирано Декември 14, 2007 от stratevcaster2 Цитирай
Recommended Posts