Human_Paun4o Публикувано Декември 10, 2007 Публикувано Декември 10, 2007 Търся си поп и рок(от Щурците до Хиподил ),ако някой има нещо-да споделя Цитирай
Oblivion Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 имам няколко от вечните" български хита с доста добър съпровод направени на пиано точно. (имам предвид тип "Васил Найденов, Сигнал..и т.н, не че Хиподил не са вечни, но за тях два акорда в арпежи вършат работа) но нямам скенер да ти ги кача. ако те интересува все пак пиши, с удоволствие ще ти ги дам, особено ако си в близко на моето географско положение, иначе Цитирай
Human_Paun4o Отговорено Март 25, 2008 Автор Отговорено Март 25, 2008 Пловдив а иначе съм намирал само в учебниците по музика от училище... Цитирай
Human_Paun4o Отговорено Март 25, 2008 Автор Отговорено Март 25, 2008 след като написах поста видях и че ти си от плд,но не ми дава опция за едит.пиши лс със скайп ако имаш. Цитирай
Oblivion Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 та, значи няма да има нужда метлите да яхаме Цитирай
martinbg Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Ако той ти ги даде и ти имаш скенер (и ти се занимава да ги качиш на компа) пиши едно ЛС pls!!! Цитирай
Gluhar4e Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Аз имам скенер та... някой ако наминава към София скоро, да казва. (: Цитирай
Human_Paun4o Отговорено Април 26, 2008 Автор Отговорено Април 26, 2008 Аз имам скенер та... някой ако наминава към София скоро, да казва. (: а ноти имаш ли Цитирай
Recommended Posts