the_gorer Отговорено Декември 1, 2007 Автор Отговорено Декември 1, 2007 Ха, още един изкефил се! Малко сте, но виждам, че е от сърце и, че съпортвате жанра. Тенк ю! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Въх, бе, Горере, разцепих са! Не, сериозно, много много добро! Макар че е не е точно стилът ми... евала! Цитирай
jFog Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Е,много добре се е получило, верно като мало по дет се е получило но си е красивичко, евала ти. Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 (Редактирано) Един е Горера и няма аналог. Куре, аз се кандидатирам за някое все още слободно от писъци и "глас" парче. Давай, давай. The new power has rised!!!!! Поканен си на ритуалните разводи на всички мои познати. П.П Карантиите на Ю Еф Оу-то мязат на наденици от банска капама, а сосът от мозъка му е като уасаби. Мноо кулинарно, моите поздравления. Шо не пробваш с Ути Бъчваров и Иван Звездев? Редактирано Декември 2, 2007 от sa6tiat Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 2, 2007 Автор Отговорено Декември 2, 2007 ^ Симеончо, вчера говорих с Dylan_101 и той ме светна, че в песента от дет метъл проекта ръмжиш чисто, без никакви ефекти за брутализиране на гласа. Мисълта ми е, че и да се кандидатираш и да не се кандидатираш, аз ДЪРЖА да участваш като гост грухалист на някое от следващите извращения. И като заговорихме за бъдещите неща на "групата" - в момента започвам работа по нов джангър. Обикновено измислям идеята и записвам китарите и вокалите за около 20 или 30 минути. Но после почва истинският ад - редене на барабани, миксиране, натъкаманяване. Така че пак ще ми отнеме минимум два-три дена докато изстъплението е завършено на 100%. Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 ^ Симеончо, вчера говорих с Dylan_101 и той ме светна, че в песента от дет метъл проекта ръмжиш чисто, без никакви ефекти за брутализиране на гласа. surprise.gifМисълта ми е, че и да се кандидатираш и да не се кандидатираш, аз ДЪРЖА да участваш като гост грухалист на някое от следващите извращения. Никст проблемен, майне клайне грайнде фройнде. Авек плезир. Но по-раншко ще ми дадеш мат'ряла, за да мога да се поупражнявам... Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 2, 2007 Автор Отговорено Декември 2, 2007 ^ Тенк ю! @Същият, мисля, че ще добре да се включиш още на следващото парче. Ще участваш в тетото изстъпление, защото death се вика - може и да няма четвърто. Просто не се знае докога ще ми се занимава с този "проект". Тези дни ще ти пратя материала да го огрухтиш обилно. Цитирай
bobalan Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 супер, умрех от кеф. В момента работя по един детски грайнд проект - следващият албум на МИНДЖОР, та ще имам нужда от хелп, ако си навит разбира се www.myspace.com/mindjor - това са предишните неща, те са изцяло акустични, а новия албум ще е електрически и в подобен на твоя стил. Надявам се да склониш. Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 7, 2007 Автор Отговорено Декември 7, 2007 ^ Няма проблеми, Бобалане, макар, че съм малко претоварен - работя по нови нехуманни джангъри и същевременно се подготвям за поправителна сесия. Но ти ми пиши в Ай Си Кю, защото в момента съм закъсАл с другите комуникации. Всъщност от мен какво се иска? Да запиша нещо по албума на тази група "Минджор" или просто да давам акъли как се прави грайнд? Цитирай
Recommended Posts