Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez S7320 в кейс Jackson


preIbanez

Recommended Posts

заглавието на темата общо взето казва всичко по въпроса който е следния: възможно ли е да се навре ibanez s7320 в оригинален кейс jackson? някой опитвал ли е подобно нещо? тъй като телата на седемструнните и шестструнните ибанци са еднакви ако някой е постигнал успех с напъхването на каквато и да е китара от "s" серията на ibanez в гореспоменатия кейс да се обажда. и не ме питайте защо ми е да знам. обяснението е дълго и скучновато.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ А защо си решил да е точно на джаксън? Нямам опит с тези кейсовен , нито съм пробвал да си напъхам летвата в някой от тях, понеже си имам един стар куфар от фендер, но смятам да го сменям. Какво имам като идея да направя - взимам летвата с мен , отивам в някой магазин с повеч1е кфари и в който влезе най- добре го взимам. Може и до Благоевград да се разходя - там със сигурност ще има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Държиш да има точно "дупка", в която да ляга тялото ли? Защото има и такива кейсове за китара които имат подложка за грифа, велкро за закрепяне и т.н. но просто са си точно като куфари - отвътре, както и отвън са си правоъгълни, което ги прави универсални за всякакви видове тела на китари.

 

Другото за което се сещам e, че тук в Пловдивския Dynacord имаше всякакви кейсове, но масово такива - в тях мисля че ще се събере Ibanez:

 

Stagg%20ABS-E2%20shaped%20electric%20guitar%20case.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.