peshoy2k Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 Аз - доволен Целата агитация, която съм дръпнал досега (и не само аз) не е била напразна явно.... @ДеатЗоун ше го черпя бира Само не мога да разбера що требва да се пускат ампове над 50-100 вата все таки? Нали има озвучителни уредби. Ако искаш да озвучаваш стадион какъвто и амп (китарен) да вземеш все тази. ми сигур да можеш да атакуваш с повече налягне микрофона, ама пък чак с толко дет се вика един китарен адаптер да сложиш отпред и да го вържеш директно па ша действа кат микрофон хехе шегичка Цитирай
stratocaster Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 не мога да разбера защо във всяка тема в която става дума за уеилватели, винаги започвате да се карате за лампи и транзистори. който с квото иска си свири, важното е да докараш звука който ТИ търсиш. има и лампови, и транзисторни ампове които вадят убийствен звук. аз нямам пари, затова нямам лампов амп. ако имах щях да си взема. но и от моя Фендер съм си доволен. ръгам си отпреде яки камйончета и си ме задоволява напълно. всички знаем че лампата е като цяло по-доброто решение, но пък не е за хора с финансови възможности като мойте. ако бях събрал още кинтаци щях да си взема един маршал като на Death Zone ама като дойде време да сменям лампи или нещо такова загивам иначе тая глава 500 вата.....за репетиции е идеална кво говоря...с моя амп дето е 65 вата като го увелича на 3 заглушавам барабаните......... айде наздраве Цитирай
DeathZone Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 (Редактирано) не мога да разбера защо във всяка тема в която става дума за уеилватели, винаги започвате да се карате за лампи и транзистори. който с квото иска си свири, важното е да докараш звука който ТИ търсиш. има и лампови, и транзисторни ампове които вадят убийствен звук. аз нямам пари, затова нямам лампов амп. ако имах щях да си взема. но и от моя Фендер съм си доволен. ръгам си отпреде яки камйончета и си ме задоволява напълно. всички знаем че лампата е като цяло по-доброто решение, но пък не е за хора с финансови възможности като мойте. ако бях събрал още кинтаци щях да си взема един маршал като на Death Zone ама като дойде време да сменям лампи или нещо такова загивам иначе тая глава 500 вата.....за репетиции е идеална кво говоря...с моя амп дето е 65 вата като го увелича на 3 заглушавам барабаните......... айде наздраве Абе споко ) ми то и аз съм имал транзисторни ампове и то не лоши.Доста пари потроших ...... ама няма как .... мания .. сега ако ме питаш трябвало е преди 10 години да си зема един истински амп и да приключа с финансовите експерименти ... ама уви ..... мизерията българска си казва думата .... Иначе пожелавам на всеки да свири и опита много варианти и да се спре на най удачния за него .... то да си призная с годините вкусовете се променят .... та нздраве на всички Редактирано Май 19, 2005 от DeathZone Цитирай
Recommended Posts