Dakata_m Публикувано Ноември 21, 2007 Публикувано Ноември 21, 2007 Здравейте, поствам тези линкове с информативна цел и евентувално да споделите какво мислите за тази манипулация и някой ползва ли нещо такова, че ми писна да се занимавам с дискети, пък пари за нов клавир няма . На теория много добре иглежда. ЦЪК Дори има и за моя модел конкретно, а като гледам май за почти всички клавири с флопи става. ЦЪК Цитирай
ludio klavirist Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 моя клавир попада в листа с моделите описани в този сайт - Yamaha QS300. лично аз си цъкам с дискети и не изпитвам нужда от 128мб към клавира в смисъл такъв ,че на една дискета се побира всичко, което ми трябва. пък и като гледах метода на инсталиране ми се струваше леко рисковано... Цитирай
Dakata_m Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 На мен така или инъче ми предстои отваряне на клавира заради един клавиш, който ми прави мизерии но току що погледах и цената ( ако не се бъркам 180 евро и отделно доставка ) и нещо май ще си цъкам с дискети и аз . Цитирай
Recommended Posts