ultramega Публикувано Ноември 18, 2007 Публикувано Ноември 18, 2007 The Last Day Приятно слушане. Цитирай
Fashion Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Браво, много добре се е получило. .Малко още се желае по смесването ,но сматам ,че се дължи на техниката,с която работиш. Цитирай
fildi Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 Парчето е супер! Много ми хареса и си го слушах само него цял следобед докато се трудя! Браво, колега! Цитирай
yotzzo Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 И на мен ми харесва Малко депресийка,ама аз съм в такова настроение тия дни... Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 19, 2007 Автор Отговорено Ноември 19, 2007 Благодаря ви че сте отделили време да го чуете Fashion , лошото смесване не се дължи само на техниката с която работя , но и на самия мен. Имам чувството че никога няма да се науча да правя добри записи. fildi много се радвам че те е изкефило. Дано да ти е бил по лек труда Малко депресийка,ама аз съм в такова настроение тия дни... Депресийка е да. Поводът по който беше замислено е доста тъжен и свързан със загуба ... Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Имам чувството че никога няма да се науча да правя добри записи. Ако ти си смесвал "Alive" на Pearl Jam - нямам думи...много е добро! Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 ^Никога не са ми казвали такова нещо Цитирай
Autoscum Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Абе малко по-мек дисторшън ако беше... супер щеше да стане. Смисъл, да не е толкова остро в началото. Цитирай
Recommended Posts