Crimson Публикувано Май 15, 2005 Публикувано Май 15, 2005 Мога ли да помоля някой, които има познанията и желанието да ми обясни какво ми трябва, за да си запиша китарата на PCто ?? Трябват ли ми някви специални кабели или други неща??? Мерси много предварително!! Цитирай
Crimson Отговорено Май 16, 2005 Автор Отговорено Май 16, 2005 Електрическа!!! :guitar: Аки питаш за модел Squier!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 ами трябва да се поразтърсиш из форума за повече инфо, иначе ако е само китара ти трябва преамп, ако е процесор - кабел, ако е кубе - микрофон и преамп или ако има симулация пак кабел тва е ама ся да ти пиша всичко ще е жалко при положение, че по форума има доста инфо по въпроса. Попрочети малко и ако има неясно пиши директно Цитирай
guitman Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 Мога ли да помоля някой, които има познанията и желанието да ми обясни какво ми трябва, за да си запиша китарата на PCто ??Трябват ли ми някви специални кабели или други неща??? Мерси много предварително!! Просто я включи в line-in входа и махни отметката върху mute във Volume Control миксера. Ако искаш да я запишеш трябва във Recording Control да я селектнеш. ако искаш да ползваш VST инструменти с ASIO4ALL - отново селектваш line-in в Recording Control. Пиши каква те е звуковата платка. Цитирай
Crimson Отговорено Май 18, 2005 Автор Отговорено Май 18, 2005 Мога ли да помоля някой, които има познанията и желанието да ми обясни какво ми трябва, за да си запиша китарата на PCто ??Трябват ли ми някви специални кабели или други неща??? Мерси много предварително!! Просто я включи в line-in входа и махни отметката върху mute във Volume Control миксера. Ако искаш да я запишеш трябва във Recording Control да я селектнеш. ако искаш да ползваш VST инструменти с ASIO4ALL - отново селектваш line-in в Recording Control. Пиши каква те е звуковата платка. Ми картата ми е на дъното и май е няква средно качество!! Може ли да ми ясниш какво имаш предвид под VST инструменти с ASIO4ALL ?? Цитирай
Recommended Posts