eL_NinYo Отговорено Май 22, 2005 Отговорено Май 22, 2005 Надявам се че ви е било интересно.До следващият път Беше много интересно и се надявам,че ще има следващ път (подочух,че ще почваш работа в университета,но няма да водиш "барабаните",ами какво ? ) Цитирай
mivanov Отговорено Май 24, 2005 Автор Отговорено Май 24, 2005 Надявам се че ви е било интересно.До следващият път Беше много интересно и се надявам,че ще има следващ път (подочух,че ще почваш работа в университета,но няма да водиш "барабаните",ами какво ? ) В университета има вече трима преподаватели по барабани.И тримата са ми приятели и от колегиална гледна точка аз нямам амбициите да преподавам барабани.Предметите които евентуално ще преподавам са Jazz Harmony, Composition&Arranging. Системата по която ще бъдат преподавани тези предмети е Berklee College of Music,тоест материалите са едно към едно с тези които се преподават и учат в Berklee. Мога само да кажа,че овладяването на всичките тези неща са ми помогнали изключително много в процеса на осъзнаването ми като барабанист. Убеден сам,че тези знания не са полезни, а задължителни за всеки музикант. Горещо препоръчвам на всеки да се запознае с тях. Но в крайна сметка аз съм барабанист и винаги ще можем да да си говорим за барабани Цитирай
Recommended Posts