mivanov Публикувано Май 15, 2005 Публикувано Май 15, 2005 Здравейте!!! То се видя че модераторите не могат да ми обяснят защо темата ми по повод Berklee курсовете беше спряна или преместена, но нека да ви поканя на Master Class който ще водя утре в Нов Български Университет. Името нa Mастер Класът е: Drum Set Concepts: 1.Вътрешно&Външно чуване. 2.Не-независим метод. Класът е от 4:30. Смятам че ще ви бъде интересно Мартин Иванов Цитирай
mivanov Отговорено Май 15, 2005 Автор Отговорено Май 15, 2005 на кои барабани ще свириш ? Нямам никаква представа Цитирай
YtseJam Отговорено Май 15, 2005 Отговорено Май 15, 2005 В коя зала ще е и ще може ли да влизат нестудентстващи в НБУ? Темата ти за уроците не е изтрита, а просто е в друг раздел, доколкото си спомням. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2959 Цитирай
mivanov Отговорено Май 15, 2005 Автор Отговорено Май 15, 2005 В коя зала ще е и ще може ли да влизат нестудентстващи в НБУ? Темата ти за уроците не е изтрита, а просто е в друг раздел, доколкото си спомням. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2959 Мисля че мастер класът е отворен за всеки който пожелае да го посети. Не знам точно каде ще бъде. Вероятно в някакава зала над департамента музика. Също така би трябвало да има и плакати с указание. Цитирай
YtseJam Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 Дами и господа, аз мисля да го посетя това мероприятие, който ме разпознае там по безумния поглед, да дойде да каже едно здрасти. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 Мероприятието ще се състои в аулата,която се намира на 1вия етаж.(за тези които не са идвали в НБУ-когато сте пред главният входсе обърнете на дясно и ще видите още един вход,пред който са и масичките на университетското барче.Насочвате се натам,влизате и точно пред вас,ще е аулата !) Мен ще ме познаете по червеното яке Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 п.с. Вратите са отворени за всички,без значение дали са студенти ! После може да си направим сбирка на барабанистите от форума ! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 (Редактирано) Департамент: "Музика" В рамките на семинар "Музикални субхоризонти" "DRUM SET - КОНЦЕПЦИИ ВЪТРЕШНО/ВЪНШНО ЧУВАНЕ - НЕ НЕЗАВИСИМ МЕТОД" У Ъ Р К Ш О П Лектор: Мартин Иванов ................................... 16.05.2005 г., 16.30 ч. 501 зала, Корпус 1 Да ме извиняват всички,залата се намира на 5тия етаж,влизане-от централният вход ! Редактирано Май 16, 2005 от Drums_master Цитирай
Spaz Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 обмислям да ида един вид. Мисля дори даже да... Цитирай
YtseJam Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 Интересно беше много. Дано по-често да има такива неща. Цитирай
kaloian Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 Я разкажете малко по-подробно ако не ви е мързел Цитирай
Spaz Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 ми човека каза, че треее да има груув ... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 ами трудно би могло да се опише..... По скоро ставаше дума за самата идея и философия на свиренето на барабани,не като на ударен инструмент,а като на музикален......това беше първата част. За втората-друг път,че сега бързам Цитирай
mivanov Отговорено Май 18, 2005 Автор Отговорено Май 18, 2005 Благодаря на всички които посетиха моят work-shop. Надявам се че ви е било интересно. До следващият път Цитирай
Recommended Posts