TerminalFrost Публикувано Ноември 9, 2007 Публикувано Ноември 9, 2007 Здравейте, досега май не съм пускал нищо в тази тема, но след толкова време във форума, сякаш ми се иска да го направя. От около година свиря с група, в която участват колеги от muzikant.org. Те обаче сякаш не са много навити да пускаме още музика тук все още, затова ще ви пусна само моята част от няколко наши парчета. С благодарност към Бобстъра, Кингчо, Петко, Сашо и Криси. http://www.esnips.com/web/acidmartinfullmoon Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Март 21, 2008 Отговорено Март 21, 2008 я и кингчо ли учавства хахах брао брао тия части дет си ги сложил солата са размазващи якоооо Цитирай
ultramega Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 Тук следва моеото мнение за нещата , които си сложил, но предварително искам да кажа че се надявам да не се обидиш и да ме категоризираш като комплексар... Това, че си позволявам критика към теб , не означава че се мисля за по напреднал В предната тема на групата ти, ви обвиниха че вокалите не са във вярната тоналност и почти цялата банда много се обиди. Тука ще кажа , че и в тея откъси дето си пуснал, макар да няма вокали, има разминаване в тоналностите( поне според мен ), сякаш всеки свири различно парче ... Отделно че има и неритмичности на места(пак според мен) Е казах си ...надявам се да не ме линчувате , а да има полза от комента ми ... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 Следвайки некви линкове пак стигнах до Winternity Определено имате много добри идеи,но и нужда от як ремонт... ...не знам - певицата ли е за смяна ,или всички други да се настроите по нея Цитирай
Recommended Posts