yakiya Публикувано Ноември 4, 2007 Публикувано Ноември 4, 2007 Нема кво да пишем.Сичко е казано.Трее да има метъл. http://media.putfile.com/Ebana Цитирай
LOE Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 рифчетата са много добри но с тия барабани изобщо не може да се усети тръпка я земи ми прати само китарите и ми кажи в кво темпо са че ми дойдоха свежи идеи Цитирай
jFog Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 ho, Слейър феновете може да се вдигнат на гладна стачка идеята е интересна да смесиш такива рифове с негърски барабанки.Може би от към микс може да е по убедителн овфчи малко. Цитирай
yakiya Отговорено Ноември 5, 2007 Автор Отговорено Ноември 5, 2007 Тоя бийт е само колкото да води нещо.Смятам да изсвиря живи барабани,ама с озвучаването им ще бера ядове.Ако тръгна да ги редя ще загубя повече време. SOON ! Очакваме колегата LOE да забърка нещо качествено.Пратих му само китарките да ги разцъка. Цитирай
circles Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 Яки са идейте ти, вокалче трябва да сложите.. Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 много як саунд идеи и свирене!!!! Цитирай
Recommended Posts