rocker_vn Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 (Редактирано) бих кометнирал звука ако се чуваше по добре,но явно сте го записали това демо в студиото с подръчни средства - така че нямам какво да кажа по тоя въпрос. относно музиката - немога да кажа че някой прави грешки... лично мен не ме радва стилът,но пък действа неангажиращо... мисля (лично мое мнение) че трябва стиловете в музиката да са по стегнати и по сериозни,защото това се предава на хорта.като вземем например чалгата.....и не ми се говори повече едит: забравих да ви пожелая успех.все пак всеки влак си има пътници Редактирано Декември 2, 2007 от rocker_vn Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Много яко пичове! Иска ми се да чуя малко по-качестени откъм саунд записи на това парче и на Аз съм пича от края на селото. Мисля, че си заслужава. Музиката ви носи послание и точно затова ви се кефя още от една продукция в НБУ преди година-две. Страшни сте! Разбира се, че някои може да не хареса музиката ви, но това е само, защото не е виждал как Светльо свири дабъл-хенд соло на бас китарата Евала още веднъж. Кефи ме и клипчето на Аз съм пича от края на селото - парчето е хит! Няма майтап - а и ясно се вижда, че и невинните слушатели (Спарто) се кефят Поздрави, Петър Цитирай
fragile Отговорено Декември 14, 2007 Автор Отговорено Декември 14, 2007 rocker_vn звука е отвратен съгласен... а и не поствам парчета тук някой да коментира звука нито грешките... идеята е важна и посланието когато запишем нещо добре ще питам за грешки и звук... kitaratapesho еее много ме зардва с твоя коментар... Цитирай
Efo Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 Аз на слушам такъв вид музика, аз НЕ харесвам такъв вид музика, но парчето ми допада - звучи много готино и оригинално. Човекът-нивелир - заглавието само по себе си изпраща послание... Все едно "всичко си е на мястото" Поздравления за добрата работа! Цитирай
fragile Отговорено Декември 23, 2007 Автор Отговорено Декември 23, 2007 Аз на слушам такъв вид музика, аз НЕ харесвам такъв вид музика, но парчето ми допада - звучи много готино и оригинално. ето това се казва твърдост въпреки твърдите позиция на НЕ-то все пак има моменти на слабост да чуш и нещо различно... поздравления за което Човекът-нивелир - заглавието само по себе си изпраща послание... Все едно "всичко си е на мястото" Поздравления за добрата работа! поздрави Цитирай
fragile Отговорено Февруари 9, 2008 Автор Отговорено Февруари 9, 2008 (Редактирано) и едно кратко видео цъкнахме от преди няколко седмици ... а и в неделя ще има разцепване в Фенс - АС и Мерудия ... Редактирано Февруари 9, 2008 от fragile Цитирай
Recommended Posts