qillara Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 ami kakvo da kaga i az se radvam da se zapoznaem i da pogovorim i da obmenim mnenia i idei !! :drinking: :clap: :twisted: :wink: - no niama da e losho vseki ot nas da spomenava na obkrygenieto si za tazi vuzmognost!! mali ) ima oshte mnogo horitza koito s radost shet ponapishat i shte poprocherat neshtichko tyk! yspeh na vsichki !!!!!!!!!!! Цитирай
Guest Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 Поздрави и от мен. Много съм доволен, че има такъв форум и веднага щом надуших че има го посетих. Всичко това е добре, защото е важно да се обменя инфо по въпроса, може да се контактува с много музиканти, да възникват нови групи, проекти и т.н. Цитирай
Guitar_man Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 I az pozdravqvam vsichki s tozi forum. Vreme beshe da se poqvi v balgariq edno svestno neshto v otnoshenie na bad_link. Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Браво за идеята Поздравявам всички и най вече JEMer, който ме светна за адреса Цитирай
JEMer Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Поздравявам всички и най вече JEMer, който ме светна за адреса ми освен да почерпиш :think: Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Немаш грижи Само внимавай с танците после :wow: :killyou: Цитирай
Recommended Posts