Drack Публикувано Октомври 30, 2007 Публикувано Октомври 30, 2007 1)nickname: Drack, понякога Drack Nathar 2)Възраст: 16 3)Образование: Незавършено всеоще 4)Вашият инструмент/и: Ел. Китара 5)Предпочитан музикален стил: Метъл най-общо казано. 6)Вашият вдъхновител: Judas, Manowar, Motorhead, Purple, доста са, но китара реших да си взема, след като гледах филма Black Snake Moan. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Erm.. 8)Странични интереси: Обичам ударните инструменти ^^ 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Aми.. живея в Хасково, наистина си обичам китарата, но нямам намерения да ставам виртуоз или нещо от сорта. Просто ми харесва от време на време да си дрънкам И.. пиша в зелено.. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Добре дошъл във форума Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Здрасти и добре дошъл! От колко време свириш, приятел? Имам много мои познати, които също като теб не са възнамерявали да стават виртуози, но пък ето ги сега си свирят сериозно по клубове и участват в какви ли не концерти. Аз самия се надявам един ден да правя така. Цитирай
Drack Отговорено Октомври 30, 2007 Автор Отговорено Октомври 30, 2007 Свиря от около 3-4-5 месеца мисля вече. Обаче преди да си взема ел. китарата не бях свирил нито на акустична, нито изобщо на някакъв инструмент. А и живея в малък град, където трудно ще нямаеря, някой да ме научи Разчитам на интернет, за да се уча, та затова и нямам кой знае какви надежди за бъдещето Иначе бих се радвал и аз да свиря по клубове и прочие . Добре заварили! Цитирай
Guest Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Има още един, който пише в зелено тук... Приятно прекарване в любимия ни форум! Цитирай
Drack Отговорено Октомври 30, 2007 Автор Отговорено Октомври 30, 2007 Видях, че има и друг, който пише в зелено, но просто не се сдържах и тука да пиша така ^^ Ако иска може да се разберем да пишем в различни нюанси Цитирай
gpav Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Адеееееееееее хасковлия А добре дошъл! И да се обадиш някой ден за някакво джемче ей! Цитирай
Recommended Posts