Aresius Публикувано Октомври 30, 2007 Публикувано Октомври 30, 2007 Напоследък за съжаление на ми остава много време да се занимавам с правене на музика, но, все пак, успявам да отделя по няколко часа седмично, за своето хоби - музиката Върху това парче работих цели две седмици, което е доста време по моите критерии, защото аз обикновено правя едно парче за два-три дена. Самото парче е... хмм... бих го определил като може би най-епичната композиция, която съм правил до момента. Мисля, че дори e и мрачнa на моменти, заради грегорианските хорове, които съм използвал на една-две места. Надявам се парчето да ви хареса. Приятно слушане ЛИНК ---> The Last Crusade Цитирай
LOE Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 добре е може би е малко припряно, аз бих го направил една идея по бавно и към 52-рата секунда отази кратката мелодийка която започва.. напрегнатата, също като че ли има 1-2 излишни тона в нея, които също създават припряност Цитирай
Aresius Отговорено Ноември 1, 2007 Автор Отговорено Ноември 1, 2007 и към 52-рата секунда отази кратката мелодийка която започва.. напрегнатата, също като че ли има 1-2 излишни тона в нея, които също създават припряност Имаш впредвид, че някой отделен инструмент свири 1-2 тона повече отколкото трябва според теб или въобще мелодията като цяло ти идва в повече с 1-2 тона? Хмм... аз мисля, че на това място като че ли съм попрекалил с френския хорн Цитирай
LOE Отговорено Ноември 3, 2007 Отговорено Ноември 3, 2007 и към 52-рата секунда отази кратката мелодийка която започва.. напрегнатата, също като че ли има 1-2 излишни тона в нея, които също създават припряност Имаш впредвид, че някой отделен инструмент свири 1-2 тона повече отколкото трябва според теб или въобще мелодията като цяло ти идва в повече с 1-2 тона? Хмм... аз мисля, че на това място като че ли съм попрекалил с френския хорн Соловият инструмент който върви, не помня какъв беше, но в част от мелодията просто има прекалено много тонове, идеята може би е била да се получи някво заиграване с мелодията но поне според мен нещо по семпло и мелодично би било по добре Цитирай
Recommended Posts