Jump to content
Българският форум за музиканти

Алис от острова на чудесата


Recommended Posts

Ами аз от къде да започна, първо чувствам се като загубена сред толкова много информация но в същото време съм щастлива да съм сред талантливи хора. :thumbs_up: Музикантка в истинският смисъл на думата не мога да се нарека тъй като отдавна спрях да се образовам. Учих пиано в Русе от 5 до 16 годишна възраст а след това ме задруса яко пубертета и спрях. Опитах по късно но разбира се влака бе заминал нито техника нито знания за консерватория .Завърших Богословската Академия(тогава )първият випуск жени но така и не намерих работа .Та на последните 11 години се озовах в Гърция . на едно малко живопистно островче с доста напреднал в туризма бизнес.Взех че се ожених за бузукчия и ми разказа игрите 5 години гръцка народна музика, забравих си и малкото име. Днес съм сама с дъщеричката си , слава на бога че свиря все още. Работя в прекрастни хотели свиря на страхотни рояли в супер луксони лобибар. Прекарвам добре , свирих на доста известни личности Бил Клинтън , принцесата на Мароко ,президента на Г-я и много министри които идват да си топнат.... на острова.Все още ме държат на същата работа значи ставам. Проблема е , че не съм доволна от себеси не прогресирам .Чувствам се като лелка на пианото която свири едно и също нещо , не свиря класика не се и опитвам а и не го изискват от мен., евъргрийн ,шансони,мюзикълс, филмова музика , някой от най-известните балади и това е, това е всичко .все едно че преживям едно и също. Представям ви се като търсеща помощ по -скоро. Бих искала да подновя репертуара си не зная какво излиза в момента за този жанр музика. Ако има някой,който работи в същият бранш и иска да ми помогне нека се свърже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла!!! Приятно прекарване във форума :huh:

Мерси, малко братче . Ама ти наистина ли си на 15 години , като гледам със какво се занимаваш чак се побърквам нищо не разбирам от техника.Браво бе хора ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работя в прекрастни хотели свиря на страхотни рояли в супер луксони лобибар. Прекарвам добре , свирих на доста известни личности Бил Клинтън , принцесата на Мароко ,президента на Г-я и много министри които идват да си топнат.... на острова.

 

 

:huh:;)

Добре дошла във форума :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работя в прекрастни хотели свиря на страхотни рояли в супер луксони лобибар. Прекарвам добре , свирих на доста известни личности Бил Клинтън , принцесата на Мароко ,президента на Г-я и много министри които идват да си топнат.... на острова.

 

 

:huh:;)

Добре дошла във форума :lol:

Благодаря ти радвам се че съм сред будни млади музиканти, само мога да се уча от вас!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей. поздравления за постигнатото,и пожелания за бъдещи успехи.

приятно прекарване в форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошла!

Искам само да те питам Клинтън с Моника ли беше там :) ?

Не, вече се беше извинил на жена си и бе примерен. За сметка на това въпреки че всички останали се бяха изтупали както подобава, нашит бе с дънки и ярко червени маратонки, нали си е на почивка що да не се поотпусне човечеца така де това му остава :) в края на кайщата. А и мароканската принцеса движи по флип - флоп и никой от нас не разбра коя е докато не видяхме горилите на съседната маса, дискретно да ни наблюдават. Обаче най са готини гръцките големи риби, почти никой не разбира и не уважава пиано музиката така както европейците, през цялото време говорят ,усещат се едва когато съм свършила парчето, ръкопляскат най - силно от всички останали, сякаш за да извинят неграмотността си. Това лято австралийският посланик в Г-я бе на коктейл и ми поднесе огромна чиния с димящти скариди направо върху Ямаха роял който бе излъскан до съвършенство в негова чест :unsure: Счете че заслужавам и аз почерка,въпреки че имам помощна масичка до мен пианото си е нещо друго да положиш гореща чиния. За съжеление така и не ги опитах , махнаха чинията веднага след като си обърна гърба , още ме е яд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.