Алис Публикувано Октомври 28, 2007 Публикувано Октомври 28, 2007 Ами аз от къде да започна, първо чувствам се като загубена сред толкова много информация но в същото време съм щастлива да съм сред талантливи хора. Музикантка в истинският смисъл на думата не мога да се нарека тъй като отдавна спрях да се образовам. Учих пиано в Русе от 5 до 16 годишна възраст а след това ме задруса яко пубертета и спрях. Опитах по късно но разбира се влака бе заминал нито техника нито знания за консерватория .Завърших Богословската Академия(тогава )първият випуск жени но така и не намерих работа .Та на последните 11 години се озовах в Гърция . на едно малко живопистно островче с доста напреднал в туризма бизнес.Взех че се ожених за бузукчия и ми разказа игрите 5 години гръцка народна музика, забравих си и малкото име. Днес съм сама с дъщеричката си , слава на бога че свиря все още. Работя в прекрастни хотели свиря на страхотни рояли в супер луксони лобибар. Прекарвам добре , свирих на доста известни личности Бил Клинтън , принцесата на Мароко ,президента на Г-я и много министри които идват да си топнат.... на острова.Все още ме държат на същата работа значи ставам. Проблема е , че не съм доволна от себеси не прогресирам .Чувствам се като лелка на пианото която свири едно и също нещо , не свиря класика не се и опитвам а и не го изискват от мен., евъргрийн ,шансони,мюзикълс, филмова музика , някой от най-известните балади и това е, това е всичко .все едно че преживям едно и също. Представям ви се като търсеща помощ по -скоро. Бих искала да подновя репертуара си не зная какво излиза в момента за този жанр музика. Ако има някой,който работи в същият бранш и иска да ми помогне нека се свърже. Цитирай
gpav Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Добре дошла!!! Приятно прекарване във форума Цитирай
Алис Отговорено Октомври 28, 2007 Автор Отговорено Октомври 28, 2007 Добре дошла!!! Приятно прекарване във форума Мерси, малко братче . Ама ти наистина ли си на 15 години , като гледам със какво се занимаваш чак се побърквам нищо не разбирам от техника.Браво бе хора Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Работя в прекрастни хотели свиря на страхотни рояли в супер луксони лобибар. Прекарвам добре , свирих на доста известни личности Бил Клинтън , принцесата на Мароко ,президента на Г-я и много министри които идват да си топнат.... на острова. Добре дошла във форума Цитирай
Алис Отговорено Октомври 28, 2007 Автор Отговорено Октомври 28, 2007 Работя в прекрастни хотели свиря на страхотни рояли в супер луксони лобибар. Прекарвам добре , свирих на доста известни личности Бил Клинтън , принцесата на Мароко ,президента на Г-я и много министри които идват да си топнат.... на острова. Добре дошла във форума Благодаря ти радвам се че съм сред будни млади музиканти, само мога да се уча от вас!!!!! Цитирай
Wolfheart Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 здравей. поздравления за постигнатото,и пожелания за бъдещи успехи. приятно прекарване в форума. Цитирай
Surikat Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Здравей и добре дошла! Искам само да те питам Клинтън с Моника ли беше там ? Цитирай
Алис Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Отговорено Октомври 29, 2007 Здравей и добре дошла!Искам само да те питам Клинтън с Моника ли беше там ? Не, вече се беше извинил на жена си и бе примерен. За сметка на това въпреки че всички останали се бяха изтупали както подобава, нашит бе с дънки и ярко червени маратонки, нали си е на почивка що да не се поотпусне човечеца така де това му остава в края на кайщата. А и мароканската принцеса движи по флип - флоп и никой от нас не разбра коя е докато не видяхме горилите на съседната маса, дискретно да ни наблюдават. Обаче най са готини гръцките големи риби, почти никой не разбира и не уважава пиано музиката така както европейците, през цялото време говорят ,усещат се едва когато съм свършила парчето, ръкопляскат най - силно от всички останали, сякаш за да извинят неграмотността си. Това лято австралийският посланик в Г-я бе на коктейл и ми поднесе огромна чиния с димящти скариди направо върху Ямаха роял който бе излъскан до съвършенство в негова чест Счете че заслужавам и аз почерка,въпреки че имам помощна масичка до мен пианото си е нещо друго да положиш гореща чиния. За съжеление така и не ги опитах , махнаха чинията веднага след като си обърна гърба , още ме е яд. Цитирай
Recommended Posts